lauantai 8. toukokuuta 2010

Tämä viikko


Taas on yksi viikko takana.Ja ihanaa kun on vapaa viikonloppu.Tämä viikko oli töissä aika veikeä,koska oli minun näyttöviikkoni.Olen työskennellyt hoitoalalla 25 vuotta samassa työpaikassa.Kolme vuotta sitten työnantajani antoi mahdollisuuden meille vanhemmille työntekijöille päivittää ammattia työn ohessa opiskelulla.Tähän opiskeluun on sisältynyt kolme näyttöä erillaisissa työympäristössä.Ja nyt oli viimeinen eli neljäs näyttö omalla työpaikallani.Ensi viikolla tiistaina on sitten arviointitilaisuus.Vähän jänskättää.Työkaverini arvioi työskentelyäni.Välillä mietin,että onneksi minun ei tarvitse arvioida omaa työkaveriani,olisi se vaan aika vaikeaa.Mietin myös sitä kuinka suhtaudun,jos työkaverini antaa minulle huonoa palautetta.Kuinka se vaikuttaa jatkossa työskentelyymme yhdessä.Mutta toisaalta myös toivon muutakin palautetta kuin sitä että ystävyyden merkeissä kehuttaisiin.Sillä en todellakaan tunne olevani täydellinen työssäni,oikeastaan olen aika epävarma,niin paljon tulee uusia vastuullisia tehtäviä.Valmistuminen häämöttää jo 27.5.2010.

No olen tällä viikolla jotain yrittänyt tehdä kotonakin.Nimittäin maalata ja ommella.Ostin jo talvella kierrätyskeskuksesta kaksi pirtinpenkkiä.Ajatuksena olisi viedä ne mökin terassille.Ne maalasin iltahommina tällä viikolla.


Nostin ne siten ulos aurinkoon ja vähän niitä kuvasin näytille.Tuli niistä kyllä ihan kauniit.Ompelin myös istuintyynyjä tilkkukankaista.Leikkasin superlonin päällisten sisälle vanhasta sijauspatjasta.Ovat vähän keskeneräiset,näkyy kuvassa olevan sivut ompelematta kiinni.En ole vielä varma että laitanko vetskaria vai ompelenko vaan kiinni.


Tänään oli ajatuksena mennä käymään hautausmaalla viemässä kukkia haudalle,mutta vettä sataa nyt ainakin niin kovasti,että saa nähdä tuleeko lähdöstä mitään.Jospa se vähän taukoa pitelisi.Odotellaan myös meitin tyttöä ja hänen poikaystävää käymään pienen Siiri koiran kanssa.Ne kun asustavat jo toisella paikkakunnalla.

Otin kuvia ruususta jonka sain eilen.Oli odottamassa kun tulin iltavuorosta töistä.Ihana kerrassaan.Tein vähän asetelmaa keittiön pöydälle,mutta olen vähän huono sellaisessa.
Haluan kuitenkin näiden ruusukuvien myötä toivottaa kaikille oikein hyvää äitienpäivää.


Terkuin Jaana

16 kommenttia:

 1. Ihanat ruusutyynyt! :)
  Kaunista äitienpäivää!<3

  VastaaPoista
 2. Kaunis ruusu! Ihana tuo pöytäliina!
  Hyvää äitienpäivää sinullekin!:)

  VastaaPoista
 3. Kauniit pirtinpenkit valkoisina ja niin suloiset nuo ruusutyynyt kuin kupitkin!
  Hyvää äitienpäivää ja onnea ensi viikon arviointitilaisuuteen! :)

  VastaaPoista
 4. Kylläpäs penkeistä tuli kauniit :) Ja ihanat istuintyynyt! Mulla on mökissä istuintyynyt joihin pitäisi tehdä irtopäälliset että ne saisi pesuun ja muutenkin helposti vaihdeltua ;-)

  Kaunis ruusu!

  Hyvää äitienpäivää :)

  VastaaPoista
 5. Kauniit ruusut! <3

  Oikein ihanaista äitienpäivää sinullekin! :)

  Ja tsempit näyttöön!!

  VastaaPoista
 6. Nonniin siinähän ne penkit ovatkin. ja miten kauniit niistä tulikaan.

  Olet ollut pitkään saman työnantajan palveluksessa. Kuulostaa hyvältä että työnantaja kouluttaa työntekijöitään, se tarkoittaa että välittää työntekijöistä. Onko muuten kiva työpaikka?
  Minun mieheni oli kans 24 vuotta samalla työnantajalla,mutta sitten vaihtoi alaa, jotenkin tuli kyllästyminen ja otti loparit ja oli vuoden kotona ja sai uuden vakituisen työn,jossa on nyt ollut jo 6 vuotta.

  Oikein hyvää äitienpäivää sinulle.

  VastaaPoista
 7. Kauniit tuli penkeistä. Nuo istuintyynyt ovat niin kesäisen kauniit. Upea kattaus ruusukupeilla/pitsikoristeisella liinalla, kauniin ruusun kera.
  Onnea toivotan näyttöön ja oikein mukavaa äitienpäivää!
  tuksu

  VastaaPoista
 8. Hienot penkit. Kyllä valkoinen maali saa ihmeitä aikaan.
  Kaunis ruukkuruusu ja ruusukupit!

  Kurkkaappas blogiini, siellä on sinulle jotain pientä kivaa!

  Hyvää Äitienpäivää!

  VastaaPoista
 9. Tulipas sievät penkit! Ja päälliset ihanat ai että! Toivotaan, että huomenna on parempi sää myös siellä. Oikein ihanaa äitienpäivää!

  VastaaPoista
 10. Kauniita rusuja, kuppeja, tyynjä ja tosi kivat penkit! :)
  Onnea jo tiistain arviointiin, tottakai sellaiset aina jänskättää! Olen itsekin hoitoalalla, ja jotkin koulun arviointilaput tuntuu välillä olevan tosi hankalia...
  Pitkän uran olet jo tehnyt, kokemusta on varmasti kertynyt paljon!

  Ihanaa äitienpäivää sinulle!

  VastaaPoista
 11. Moikkelis!

  Hih, naapurin tätin kans saatiin?? ihan kahdestaan kökkiä haravoinemme tuolla pihalla perjantaina, mutta hauskaa meillä oli. :))
  Hauskaa Äitienpäivää vielä tätäkin kautta. :)

  VastaaPoista
 12. Tosi kiva tuo penkki! Loistoidis! Ehkäpä itsekin käyn maalauspuuhiin :)

  Ihanaa viikkoa sinulle!

  VastaaPoista
 13. Kiitokset kaikille kommenteista.Ihania olivat.

  Liisa:Olen todella onnellinen työpaikastani.Menin sinne töihin 21 vuotiaana.Ja se on ollut oikea valinta minun kohdallani.Meillä tapahtuu kehitystä koko ajan ja meillä työntekijöillä on mahdollisuus kehittyä mukana.Myös vastuuta annetaan sopivasti.

  Sumi:Omassa arviointi kaavakkeessa on 74 pollukaa jotka käydään läpi pollukka pollukalta.Ja joihin piti itse kirjoittaa miten minkäkin pollukan näytän työskennellessä.Siinä ainakin paneutuu työhön sekä opiskelija että arvioija.

  VastaaPoista
 14. Juku kun sä olet ahkera! Aina on jotakin maalaus-/ompeluprojektia esittelyssä, ihailen! :) Tsemppiä näyttöön!

  VastaaPoista
 15. Voi miten kauniit nuo istuintyynyt!!

  VastaaPoista
 16. Ensivisiitillä blogissasi, kivalta näyttää :)
  Mun pitäis kans saada pirttikalusto maalattua uudestaan, pitää vaan ensin saada edellinen projekti valmiiksi...

  VastaaPoista