sunnuntai 2. toukokuuta 2010

Eteisaula


Vappu on nyt sitten vietetty.Kiitokset kaikille vapputoivotuksista.Itse olin vappuaaton töissä,mutta kerkesin käydä sen jälkeen iltaa istumassa naapurissa.Vappupäivä meni taas iltavuorossa töissä.

Olipas tämä kiireinen viikko.Oli opiskelua,kotiläksyjä,työpäiviä ja kaiken tämän keskelle vain yksi vapaapäivä.Torstai.
Sen vapaapäivän päätin sitten viettää ajattelematta koulua tai töitä.Aamupäivällä tein ensin pakolliset huoltohommat kotona eli pyykit, siivous,kaupassa käynti ja ruuanlaitto.
Iltapäivän sitten vietin eteisaulan parissa.Aulan seinät maalattiin jo talvella,joten nyt päätin ottaa kalustuksen käsittelyyn.
Naulakon on isäntä tehnyt muutama vuosi sitten puutyökurssilla.Silloin se käsiteltiin tammen sävyiseksi,nyt se sai ylleen valkoisen maalin.Mökille menevät roinatkin pääsivät kuvaan.Mikäs siinä.


Naulakon päällä on puulaatikot blogista tilaamani laatikko ja naulassa roikkuu sieltä kaupanpäällisenä tullut home-kyltti.Ostin myös naulakkoon onnellisen kodin avaimet.Ainakin muistuttamaan siitä.

Aulan lipaston maalasin myös valkeaksi.Nupit ostin läheiseltä kirpputorilta.Joku oli tuonut myyntiin Ikeasta ostamansa nupit,jotka olivat vielä paketissakin.Ajattelin kyllä ensin toisenlaiset ostaa,mutta oikeastaan olen näihin ihan tyytyväinen.Maksoivat vain 2 euroa.
Kirjetelineen ostin myös läheiseltä kirpputorilta.Harkinnan alla on sen maalaaminen,mutta toisaalta nykyinen värikään ei ole hassumpi.Siihen laitoin parin vuoden takaiselta Pariisin reisssulta muistoksi ostamat kortit.Näkyy siellä kuvassa näköjään yhdet rillitkin.Hyvä että tallessa ovat.Peili on ostettu kirpparilta.


Herätyskello on myös kirpputorilta.Ihastuin siihen heti.


Tuolit olen ostanut myös kirpputorilta talvella.Ne olivat tummat sävyltään ja päälliset olivat vihreät.Olen ne tuunannut tässä talven aikana.En ole vielä varma jääkö ne eteiseen mutta toistaiseksi ne ovat täällä.

Lipaston päälle laitoin koukkuamani korin,että siihen kerääntyisi se kaikki roina mitä tavallisesti karttuu lipaston päälle.
Haaveissa olisi löytää aulaan puusohva.Olen joskus saanut mummoltani puusohvan jonka sitten annoin siskolleni.Sitä havittelen takaisin.Saas nähdä miten käy.Jos en saa niin sitten yritän etsiä jostain toisen.

Tälläisiä muutoksia tällä viikolla.Nyt täytyy lähteä iltavuoroon taas,oikein mukavaa alkavaa viikkoa kaikille.

Terkuin Jaana

16 kommenttia:

 1. Ihanan uuden valoisan pinnan kalusteet saivat :) Ja ilme uudistui :) Mulla ois myös haaveissa puusohva, pitää yrittää kulkea silmät auki jos jostain semmoinen tulisi vastaan.

  VastaaPoista
 2. Ihana naulakko ja ihana tuli lipastostakin - mukavaa uudistusta saa aina maalailemalla. ;) Kaunista!

  VastaaPoista
 3. Oi oi onpas kaunista! Aivan ihanaa! Kyllä tuo valkoinen on sitten niin kaunis väri! Teillä on niin kodikasta :)

  VastaaPoista
 4. Onnistuneita muutoksia ja kauniita tavaroita !:)
  Haluaisin itsekin muuttaa pikkuhiljaa kotimme sisutusta mutten ole vielä ihan varma väreistä. Valkoinen on kyllä kaunis ja antaa valoa!
  Hyvää tulevaa viikkoa!:)

  VastaaPoista
 5. Ihania kuvia, uudistuneesta eteisaulasta.
  Valkoinen on kyllä hyvä väri kalusteissa. Itselläni on urakkana maalata kuusi rumaa kellastunutta mäntytuolia. ja yksi mäntyinen lipasto odottaa myöskin käsittelyä.
  Maalaamaalla saa edukkaasti uuden näköistä. Mukavaa työpäivää sinne, vaikka taidat olla jo menossa...
  tuksu

  VastaaPoista
 6. Kylläpäs näyttääkin ihanalta valkoisena tuo lipasto sekä naulakko!Aivan upeat siis!:) On niin ihanan yhtenäistä..Minunkin tekisi maalata tuo meidän eteisen tumma arkku valkoiseksi,mutta kun se on käsitelty viimekesänä öljyllä ollessaan ulkona,joten en tiedä miten sen maalaus onnistuisi sen öljyn päälle.

  Mukavaa toukokuun alkua sinulle!! :)

  VastaaPoista
 7. Valkoinen maali tekee kyllä kaikesta niin kaunista, ihana hylly ja lipasto! Puusohvaa minäkin olen jo jonkin aikaa keittiöön haikaillut, olisi niin nostalginen ja kaunis!
  Mukavaa alkavaa viikkoa toivottelen!!

  VastaaPoista
 8. Onpas kertakaikkisen hieno muutos! Niin ihania pieniä yksityiskohtia ja kauniita sävyjä.

  VastaaPoista
 9. Kauniin näköinen sisustus. Kyllä maalilla saa vaan kaikkea aikaan!
  Vaaleat sävyt on niin pirteitä :)

  VastaaPoista
 10. Samaa mieltä kuin muutkin, että maalilla tuli valoisampi, yhteneväisempi ja kauniimpi ilme. Upea eteisaula! Voit kyllä olla tyytyväinen itseesi. Olet taitava.

  Ihanaa toukokuun alkua sinulle!!

  VastaaPoista
 11. Ja tää yhtyy myös edellisiin... ihania tuli! Valkoinen maali on kyllä oiva pelastus moneen tilanteeseen :)

  Hyvät yöt, nyt pää tyynyyn jotta jaksaa aamulla takasin töihin (vastahan sieltä pari tuntia sitten tulin...)

  Iloa uuteen viikkoon!

  VastaaPoista
 12. Siellä valkoiset viikot jatkuvat=) Kaunista=)

  VastaaPoista
 13. Todella kaunis eteinen. Ja mikä muutos edelliseen. Tuohon kelloon ihastuin minäkin!

  VastaaPoista
 14. Kylläpä tuli valoisa yleisilme! Kaunista. Valkoinen maali saa ihmeitä aikaan! :)

  VastaaPoista
 15. Teillä on niin kaunista. Oikein valoisa ilme. Minulla on haaveena myös puusohva.

  Aurinkoista loppuviikkoa!

  VastaaPoista