sunnuntai 30. toukokuuta 2010

Ihan pihalla ja sydämelliset kiitokset


Sydämelliset kiitokset teille kaikille onnitteluista valmistumisen johdosta.Nyt on juhlat juhlittu ja on aika siirtyä arkeen ja miettimään seuraavaa juhlaa.Meitin kuopus nimittäin saa valkolakin ensi lauantaina.

Viikonloppuna touhuttiin pihalla.Tuntui että joka paikka rehottaa ja repsottaa.Isäntä korjasi laatoitusta ja minä kitkin kukkapenkkejä ja istutttelin taimia.




Onneksi sää sentään suosi.

Lauantaina monen tunnin uurastuksen jälkeen tuli kyllä täydellinen väsymys ja selkä tuntui ihan sököltä. Mietin että miksihän sitä pitää juhlien aikaan kaikki olla niin tiptop.
Haittaako se jos rikkaruohoja pukkaa sementin läpi

ja esikon vieressä kasvaa leinikkiä.


Ketä se oikeastaan kiinnostaa,varsinkaan jos se ei meitä itseä haittaa. Tässä vaiheessa mies tuumasi,että nyt on kahvitauon aika.

Piha on nyt kunnossa,päätin etten stressaa juhlien takia.Tosin vielä pitää siivota,leipoa,huomasin että ulkokalusteet ovat harmaantuneet(pitäisikö öljytä),liinat pitää silittää,kesäkukat istuttaa,vaatteet silitettävä ja katsottava,nurmikko leikattava,terassi on siitepölyn peitossa ym.ym.Kyllä stressi kertoimet ovat nousemassa kun näitä listaa.
Yritän ottaa nyt vitsin kannalta.Ja muistaa pitää sen kahvitauon.

Pellistä on levinnyt nurmikolle,nurmikkoahan ei raaski leikata.

Perjantaina sain viimein vitriiniprojektin valmiiksi.Olen jo pitkään haaveillut valkoisesta vitriinistä keittiöön.Yhtenä päivänä tässä keväällä tajusin että meillähän on vitriini.Joka on täynnä kirjoja ja kaikkea roinaa.

Tyhjensin vitriinin ja maalasin sen valkoiseksi.Vitriinin lasioviin oli liimattu listat ristiin ja ne oli hankalat maalata joten otettiin lasit pois.Vitriini on ollut keittiössä ilman ovia pitkään,kunnes perjantaina kävin lasiliikkeessä ja tilasin oviin lasit sekä vitriiniin lasihyllyt.Sain lasit samantien mukaani kun odottelin.

Nyt pääsivät astiat vitriiniin kauniisti esille.






Oikein mukavaa ja aurinkoista alkavaa viikkoa kaikille.Ja kiitokset kommenteista edelliseen postaukseen.Kiva kun jaksatte jättää viestiä.

Terkuin Jaana

20 kommenttia:

  1. Vitriinihän muuttui ihan ku uudeksi kaapiksi :)

    Laitat juhlat ihan rauhassa, ei kannata stressata. Ei ihmiset tuu juhliin, ainakaa toivottavasti, vain kattellakseen mitä sä oot unohtanu tehdä tai et oo ehtiny tehdä ;-)) Rentoa viikkoa sulle! ;-)

    VastaaPoista
  2. Ihana vitriini! ..mileestäni paljon paremman näköinen valkoisena. Ihan laittaa nyt asitiat sinne näkysälle.
    Aurinkoista alkavaa vikkoa!
    Onnea Valmistumisen johdosta! ..sekä lapsen päästyä ylioppilaaksi!
    -päivi-

    VastaaPoista
  3. Ei uskoisi että on samasta vitriinistä kyse! Tuli kaunis!!
    Onnea uudelle ylioppilaalle!
    Koita olla liikoja stressaamatta!!
    Mukavaa viikkoa:)

    VastaaPoista
  4. Helppo sanoa, mutta älä stressaa liikaa juhlista. Tunnelma on tärkein, ei rikkaruohottomat kukkapenkit. Tuosta vitriinikaapista tuli upea.
    Onnea ylioppilaalle!

    VastaaPoista
  5. Aivan ihana on astiavitriinisi. Tuunaus kannattaa :)
    Juhlien järjestäminen on aina hiukan stressin paikka, vaikka se mukavaa puuhaa onkin ja jälkeenpäin saa olla onnellinen, että jaksoi taas järjestää.
    Onnea toivotan juhliin ja sinulle jasamista ja iloista mieltä :)
    tuksu

    VastaaPoista
  6. Juu, ei juhlista kannata stressata, vaikka varmaan tuntuu siltäkin. mutta eikös ne kuitenkin omalla painollaan mene. Onnea vaan sinne valmistujaisiin molemmille.

    Vitriini tuli hieno, wau!

    VastaaPoista
  7. Ole hyvä vaan:)Teillä on niin kaunis piha ja koti,että siinä rikkaruohotkin kalpenee!Ei niitä kukaan edes huomaa,mutta sellaisiahan me ollaan,että kaikki pitää olla viimmoisen päälle juhliin:)
    Ihana uudistus vitriinille ja kauniita astioita kaappi pullollaan.
    Onnea ylioppilaalle ja rentouttavaa viikkoa:)

    VastaaPoista
  8. Todella ihastuttava tuli vitriinistä! :)
    Äläpäs stressaa juhlista neuvoo toinen kova ressaaja! ;D Onnea juhliin!

    VastaaPoista
  9. Vitriinistä tuli hieno! Aivan ihana. Minulla on samantapainen vitriin, jossa listat on liimattu lasiin, maalausta sekin odottaa, jää nähtäväksi joudunko minäkin uudet lasit tilaamaan.
    Juhlien laitosta pitäisi osata nauttia :) Mutta kylläpä se taitaa mennä aina jossakin vaiheessa ressin puolelle. Onpahan sitten juhlien jälkeen makava nautiskella kun kaikki on kunnossa.
    Onnellisia hetkiä sinne valmisteluihin.

    VastaaPoista
  10. Täällä toinen stressaaja ilmottautuu :D Tsemppiä kaikkiin järjestelyihin ja ihania juhlia teille! Tulipa tosi kaunis tuosta vitriinistä, ihana!

    VastaaPoista
  11. Todella upea muutos vitriinissä!:)Hiukan vaivaa näkemällä saa kyllä kaunista ja aivan kuin uuden.Wau!

    Täällä toinen,joka liikaa stressaa juhlien järjestämisestä yms. Mutta ei se stressaamalla parane, joten rennompi asenne on otettava!!:)Ja turha alkaa pikkutarkaksi,keskityy vain olennaisiin asioihin.. :)

    Mukavia juhlia ja juhlien järjestelyjä sinulle!

    VastaaPoista
  12. Upea tuli sinun vitriinistä.
    Minulla on haaveena myös valkoinen vitriini : ) jospa se haave tässä kesän aikana toteutuu.

    Ihania juhlien järjestelyitä sekä juhlapäivää!

    VastaaPoista
  13. Onnittelut valmistumisesti johdosta!! Onnea myös ylioppilaalle!!
    Ihan hyvännäköinen pihahan teillä on. Pellis on ihanaa nurmikolla, anna vaan sen levitä. Ei se silti ole leikkaamisesta moksiskaan.

    Kyllä tuunasit upeaksi vitriinin. Ei uskoisi samaksi kaapiksi.

    Viime postauksessani, johon liitin tunnustuksesi, niin unohdin kokonaan kiittää sinua siitä. Olin niin poikki, kun mietin niitä 100 asiaa itsestäni, ettei järki enää luistanut kunnolla. Pyydän anteeksi etikettivirhettäni!

    Aurinkoista viikkoa sinulle!!

    VastaaPoista
  14. Hei <3

    Pitkästä aikaa poikkesin kyläilemässä. Ompa sinulle tapahtunut kivoja juttuja, onnea valmistumisesi johdosta ja ylioppilaan äidillekkin onnittelut tietysti kuuluu <3

    VastaaPoista
  15. Kyllähän nuo juhlajärjestelyt tuppaa aina vähän stressaamaan, ei kai sille mitään saa. Pitäis kai kuitenkin yrittää muistaa, että ei ne vieraat tuu kyttäämään rikkaruohoja tai hyllyn takana mahdollisesti lymyäviä pölyn lakuja, vaan viettämään mukavaa päivää isäntäväen kanssa!
    (helppo joo sanoa, kun ite revin ressin lasten synttäreistäkin! ;))

    Rentoja juhlavalmisteluja ja onnea sekä ylioppilaalle että vanhemmille!

    Toivottavasti saatte juhlapäiväksi upean sään!

    Toivotteleepi Sumi

    p.s. Kertakaikkiaan upea vitriini ja astiat!

    VastaaPoista
  16. Mutkien kautta tupsahdin blogiisi.
    Upea tuli vitriinistä, kyllä valkoinen maali saa ihmeitä aikaan.

    Ja mä olen kans ihan toivoton juhlien järjestämisestä ressaaja. Ja silloin kun juhlat on, kaikem pitää olla tiptop...Ymmärrän siis hyvin sinua ja ressiäsi. Järjestellessäsi koeta kuitenkin muistaa edes se kaffi-paussi pitää ;o)

    -kisu-

    VastaaPoista
  17. Upea tuli vitriinistä ja kaapin sisällys ihania astioita täynnä :) kyllä noista kupeista kelpaa juhla vieraille kahvit tarjoilla! Me naiset taidamme kaikki olla sellaisia stressaavia, että kaiken pitäisi olla aina tip top....mutta monesti siitä tulee loppujen lopuksi sitten itselle hyvä mieli kun on touhunnut ja saanut paljon aikaiseksi! Hyvää alkavaa viikkoa ja onnittelut ylioppilaalle!

    VastaaPoista
  18. Kiitos kaikille kommenteista tänne.
    Kiva kun jaksatte käydä viestia jättämässä.

    Ulla-Kristiina,en edes huomannut etikettivirhettäsi.Kiitos kuitenkin anteeksipyynnöstäsi.Ja saat anteeksi.

    VastaaPoista
  19. Täytyy kyllä sanoa, että vitriini on kauniimpi ja raikkaampi noin valkoisena. Itse pidän todella tummasta puusta tai sitten ääripäänä se maalattu valkoinen :)

    VastaaPoista