sunnuntai 26. tammikuuta 2014

TALJAÄäh,meidän astiapesukone hajosi torstaina.Isäntä vei sen perjantaina korjaukseen tai arviointiin kannattaako sitä vanhaa enään korjata.Siitä ei ole kuulunut vielä mitään.Sovittiin sitten isännän kanssa että tiskataan vuoropäivin käsin,niin kauan kun saadaan kone takaisin kotiin.Itseäni ei haittaa käsintiskaus,sitä tehdään mökilläkin puolet vuodesta.Perjantai oli minun tiskivuoro,lauantaina sitten isäntä sanoi että mennään ABC:lle syömään ettei tarvii tiskata,siis hänen.Ostettiin vielä samalla reissulla kertakäyttölautasia isännän ehdotuksesta.Aikamoista venkoilua yhden tiskin kanssa.Hänen mielestään meidän keittiötä ei ole suunniteltu käsintiskiin.Eikä olekaan,sen myönnän.Tosi pieni allas ja kuivauskaappikin on liian pieni.Taas haaveiltiin keittiörempasta,jonka aika alkais olla pikapuoliin.
Meillä haaveillaan myös saunarempasta,mökin laajennuksesta ja monesta muusta pienemmästäkin asiasta.Haaveita pitää olla.


Mutta otsikkoon.Löysin kirpparilta kivan karhuntaljan.Olin jo miettinyt sopivaa koirasuojaa sohvalle ja kun näin tuon taljan niin se oli kyllä rakkautta ensi silmäyksellä niin minulta sekä koirilta.


Ja kuten kuvista näkyy,meidän sohvalla on melkoinen vaihtuva peittonäyttely.Vaihtuu viikottain,jos ei sitten päivittäin.Yritän epätoivoiseti suojata tuota valkoiseksi päällystettyä sohvaa koirilta.Vaikka ei tuo haittais vaikka likaantuu,onhan se helppo pestä muttei viitsi joka viikko.Jos muistatte,päällystin meidän kulmasohvan itse kolme vuotta sitten.Tuolta sivusta löytyy kuvan kanssa linkki sinne jos haluatte kurkata sitä projektia.

Mukavaa sunnuntaita.Nyt tiskaamaan,on mun tiskipäivä.

Terkuin Jaana

15 kommenttia:

 1. Voi että kuinka hauskan taljan oot löytänyt, ei ihme että koirat tykkää :)
  Hih, hyvinkin miehinen ajatus miehelläsi päästä tiskivuorostaan;) no ehkä hän halusi muutenkin viedä vaimon syömään ulos<3. Harmi juttu aina kun koneet reistailee...
  Muuten ihanat huopatossukat ed,postauksessa !
  Kivaa tammikuun viimeistä viikkoa sinulle <3

  VastaaPoista
 2. Haha, se olikin eettinen talja. Ei ollut karhu päässyt hengestään tuon vuoksi. :)

  VastaaPoista
 3. Astianpesukoneen hajoamista minäkin pelkään, meillä se on jo yli 20 vuotta vanha.
  Ihana karhuntalja:)

  VastaaPoista
 4. Ihana talja! Meillä samansuuntaisia suunnitelmia; keittiökaappien ovet ja tasot, sekä muutama alakaappi laatikoksi, pikku wc: n remppa (joka nyt toteutumassa), mökillä laajennus ja katon uusinta. Haaveita, toiveita, unelmia, niitä pitää olla.
  -päivi-

  VastaaPoista
 5. Kyllä unelmia pitää olla ja haaveilu on ihanaa! Itsekin haaveilen keittiörempasta, eteisen uudistuksesta ja muista pikku remppahommista. Mies välillä ei oikein ymmärrä näitä haaveitani.
  Mahtava löhöilypaikka tuossa taljan päällä :) Mukavaa uutta viikkoa!

  VastaaPoista
 6. Ihana karhuntalja...:)
  Nykyajan koneet pakkaa olemaan sellaisia, että korjaus tulee maksamaan enemmän, kuin uuden osto.

  VastaaPoista
 7. Joutui oikein laskemaan montako koiraa sieltä soffalta löytyy, kun päitä oli niin monia :)

  VastaaPoista
 8. Ihana talja ja söpöt koirat. Minäkin haaveilen keittiörempasta ja kaappien vaihdosta ja ...:)

  VastaaPoista
 9. Hauvelin ne ottivat nallukan heti omakseen<3

  VastaaPoista
 10. Mää kyllä venkoilisin myös tiskin kanssa…:D Meillä on aina kertakäyttöastiat jos mennään mökille omalla porukalla…

  Ihan mahtava talja, kelpais mullekki :)

  VastaaPoista
 11. Tuot talja on nimeltänsä otto-karhu! Miulla on samanlainen. sain sen kaksi vuotis synttärilahjaksi. eli 80 luvun talja kyseessä. meillä lapset tykkää tuosta myöskin yhtä paljon kuin äitinsä pienenä..

  VastaaPoista
 12. Tuo löytö olis kelvannu mulekin, nallefanille ;) Juu haaveita pitää olla ja aina sillon tällön saattaa jotlut toteutuakin ! Mukavaa viikkoa sinulle ♥

  VastaaPoista
 13. Löysitpä tosi kivan taljan! Koirankin mielestä ilmiselvästi;)

  VastaaPoista
 14. Hahahaa...sori, hieno tiskivuori. Mun pitäs tulle teille tiskikoneeksi, kun olen siitä omituinen hemmo, että tykkään tiskaamisesta ja silittämisestäkin...:) Aika moni ei tykkää.
  Ihana talja, ja mäkin käyttäisin mielelläni jotain tuommoista sohvalla tai nojatuoleissa, mutta kun Väinö-herra on erimieltä....Viime kesänä se "herjuus" päissään söi semmoisen lampaantaljan, (ikeasta ostettu) ja olen todennut että sen hermot ei kestä noita.Pöh...Laitan kyllä joskus nahkaiseen nojatuoliin itselleni, kun siinä on kiva istua, mutta täytyy korjata aina pois, ettei se olisi uudellen "tapettu" aamulla.
  Mukavaa ja aurinkoista viikon jatkoa sulle.

  VastaaPoista
 15. Ihana talja, tuon päällä olisi kiva källötellä :)

  VastaaPoista