keskiviikko 22. tammikuuta 2014

Huopikkaat huopikkaat

Näin vuoden alussa tein tälle vuodelle yhden tavoitteen ja se on keskeneräisten töiden valmiiksi tekeminen.Aika monta neuletta ja virkkuuta ja ompelua on tullut aloitettua vaan ei lopetettua ja ne olisi nyt tänä vuonna tarkoitus saada valmiiksi.


Ihan ensimmäinen työ tässä jo valmistuikin,nimittäin viime talvena aloitetut huopatossut.Ne jäivät silloin vain pikkuisen kesken kun lanka loppui ja innostus loppui myös sen myötä koko tossuihin.Taisi jo kevätkin tulla eikä tossuja enään tarvittu.
Tiimarin alesta sitten lankaa taas ostin.Tossut on tehty Novitan huopanen langasta ja ohjeenkin niihin nappasin Novitan sivuilta.Virkatut kukkaset olen joskus ostanut valmiina ja ne sopivat tossuihin hienosti.Aika veikeä tuo huopanen lanka miten se kutistuu koneessa.Alussa tossut nimittäin tuntuivat jättiläisen kokoiselta.

Huopatossuja tarvitaan nyt sisälläkin sillä pakkaset tuntuu jatkuvan ja meillä ainakin lattiat on tosi kylmät.Nyt ei varpaita palella.Pitäisi tehdä isännällekin samanlaiset muttei nyt voi aloittaa uusia töitä ennenkuin entiset keskeneräiset työt on valmiita.=)
Itse kyllä nautin näistä kirkkaista pakkaskeleistä,tänäänkin oli tosi kaunista ulkona.Harmi vaan kun ei ollut kameraa mukana.Käytiin koirien kanssa tänään jäällä lenkkeilemässä ja aion kyllä huomenna koluta vintiltä potkurit,jäällä on nyt nimittäin mainio potkukeli kun lunta ei ole juuri ollenkaan.Minulla alkoi tässä parin viikon mittainen osa-aikavapaa joten ehtii valoisan aikaan ulkoilemaan.Osa-aikavapaat onkin viimeiseltä parilta kuukaudelta jääneet pitämättä kun töissä on ollut niin paljon sairaslomia että lupasin olla töissä.Toivon mukaan nyt olisi sairaudet töissä selätetty ja vapaidenpito onnistuu.

Tässä muuten seuraava keskeneräinen kohde.Syksyllä aloitettu sukka Roosanauha ohjekirjasen innostamana.Puhumattakaan kahdesta keskeneräisestä peitosta.

Kiitokset kaikille ihanista uuden vuoden toivotuksista.♥♥

Terkuin Jaana

17 kommenttia:

 1. Ihanat töppöset, kyllä nyt pysyy varpaat lämpöisinä!

  VastaaPoista
 2. Hienot ja varmasti lämpimät töppöset...:)

  VastaaPoista
 3. Kauniit tossut. Tuollaiset tarvitsisin minäkin, nytkin istun tässä jalassani kahdet villasukat päällekkäin:)

  VastaaPoista
 4. Hienot tossut. Tein muutama vuosi sitten huovutetut päähineet ja nauratti kyllä kun laitoin ne koneeseen kun ne oli semmoset ison pussin kokoiset:-)

  VastaaPoista
 5. Oi, miten ihanat tossut! Pitäisipä itsekin tehdä tuollaiset, nyt on menossa vähän isompi urakka, villahaalari ensi talvea varten lapsenlapselle.
  Mukavaa osa-aikavapaata!
  -päivi-

  VastaaPoista
 6. Kivat töppöset, nyt niitä tarvitaankin, kun pakkanen paukkuu nurkissa.

  VastaaPoista
 7. Ihanat huopikkaat! Kauniin raikkaat ja varmasti lämpimät. Minäkin pidän aurinkoisista pakkaskeleistä ja kamera on aina ulkoillessa mukana jos sattuu osumaan kuvattava maisema ja kaunis valo kohdalle :)

  VastaaPoista
 8. Hatunnoston arvoinen tavoite! Tsemppiä:)!

  Söpönväriset sukat tulossa :).

  VastaaPoista
 9. Tuli lämmin paljaisiin jalkoihin ihan vaan lukemalla ja katsomalla :)

  VastaaPoista
 10. Kivat huopikkaat, eipä ole tullut mieleeni että siitä langasta voisi lämpöiset tossutkin tehdä!

  VastaaPoista
 11. Ihanat tossut!
  Minäkin olen täällä saanut pari keskeneräistä työtä valmiiksi. Ristipisto-buumi on nyt mulla meneillään :)
  Minä ostin tuota Roosa-nauha lankaa ja aloitin siitä sukkia, mutta on liian ohutta minun sormille. Sormet kipeyty niin pienillä puiokoilla neuloessa. Täytyy kokeilla joskus uudestaan. Ihania malleja tuossa vihkossa kyllä on!
  Toivottelen nyt tässä sinulle ja perheellesi oikein hyvää tätä vuotta!
  haleja!
  t.Irma

  VastaaPoista
 12. Kivat tossut!
  Villasukat jalassa säällä kuin säällä täällä istuskellaan. Niihin kun tottuu niin ei paljasjaloin osaa ollakaan.

  Mukavaa talven jatkoa!

  VastaaPoista
 13. Hei Jaana Elina=)Ja kiitos käynnistä.Upeita käsitöitä taas täällä.Hiljaa hyvä tulee,turha sitä on ruveta hötkyilemään;) On teillä murhetta siellä myös.Toivon kaikkea hyvää elämään ja voimia koitosten keskellä. Näkymisiin=)

  VastaaPoista