sunnuntai 8. joulukuuta 2013

Pallovalot


Hyvää 2.adventin iltaa.Paljon kiitoksia ihanista kommenteista edelliseen postaukseen.Itku tuli kyllä  kun niitä luin.Tytöllä hoidot ovat alkaneet jatkuen nyt sitten ainakin puolisen vuotta.Alku tuntuu menneen hyvin ja luottavaisin mielin mennään eteenpäin.

Monessa blogissa olen ihastellut pallovaloja joko valmiina ostettuina tai itse tehtyinä.Yritin etsiskellä niitä valmiita kaupasta ja kun en löytänyt,päätin kokeilla tehdä ne itse.Hyvän ohjeen löysin ainakin täältä.

Tarvitaan siis vesi-ilmapalloja,eri keepperiä veteen laimennettuna ja puuvillalankaa.Vesi-ilmapallon päälle ensin eri keepperiä ja sitten lankaa ympärille ja vielä siihen päälle eri keepperiä.


Sitten kuivatetaan palloja.Itse käytin kuivatukseen tuollaista Ikeasta ostettua telinetta.Pallojen kuivuttua ilmapallot poksautettan rikki ja varoen kiskotaan sisältä pois.Omissani muutama ilmapallo oli tarttunut todella tiukkaan mutta pinsettien avulla sain ne sitten pois.

Valmiit pallot laitoin lasiastiaan koska valosarjan johto oli niin lyhyt ettei valoja voinut ripustaa mihinkään.Ihan kiva noinkin.
Tällä samaisella tavalla on tehty myös upeita lampun varjostimia.Silloin tarvitaan vaan isompia ilmapalloja.Sitä voisikin kokeilla jossain vaiheessa.

Täältä koko joukko toivottelee hyvää alkavaa viikkoa.
18 kommenttia:

 1. todella IHANAT..NYT KIROAN KUN EI OLE VESIILMAPALLOJA. miulla ois valotki valmiina..ja paikallinen tiimariki jo loppuun myyty :/ voe jaska. ja hei kioja uutisia teidän tytsin rintamalla. Hienoa, että alku on ollut positiivinen. :) mukavaa toista adventtia sinne :)

  VastaaPoista
 2. Voi, multa oli menny toi edellinen postaus jotenkin ohi ! Voimahaleja minäkin teille lähetän ♥ Ihastuttavat pallot sait aikaan, noi kyllä voittaa ne kaupan pallovalot ;)

  VastaaPoista
 3. Kauniit tuli noista itsetehdyistä palloistasi. Olen joskus kauan sitten tehnyt tuolla tekniikalla koristepalloja ja muistaakseni käytin lankana ohutta paperinarua.
  Voimahaleja teille lähtee täältäkin osoitteesta!

  VastaaPoista
 4. Hienot valot itsetehtynä!
  Multakin on mennyt edellinen ohi, lähetän hurjasti voimia teille kaikille!!

  VastaaPoista
 5. Kiitos samoin, koko ihanalle joukolle hyvää viikkoa!
  Kivat valot!

  VastaaPoista
 6. Hei ystäväin, luin vasta miten olette kohdanneet raskaan tapahtuman perheessä, toivon minäkin paljon voimia ja mukavaa, että nyt on jo toiveikas aika <3
  Oletpa mukavat valopallot valmistanut...Onpa teillä monta ihanaa karvaista ystävää siellä:)

  VastaaPoista
 7. Kivat!
  Itsellä käynyt sama idea mielessä, mutta toteutus on jäänyt.

  Voimia ja jaksamista teille!

  VastaaPoista
 8. VOI, että miten taitavä sä olet. Mä en olisi edes unissanikaan osannut ajatella, että miten niitä tehdään....siispä ostin ihan valmiit Wanilla Rosesta, mutta en sitten laittanutkaan niitä itselleni vaan annoin tyttärelleni. Itse laitoin vain tavallisen valosarjan, nyt tosin ostin kirpparilta 12 eurolla aika kivat sydänvalot.
  On kyllä teillä raskasta aikaa siellä nyt, toivotaan ja pidetään peukut ja varpaatkin pystyssä, että kaikki menee hyvin. Siihen uskotaan!
  Ihanaa kun olet takaisin täällä blogimaalimassa JaanaElina <3 Mukavaa alkavaa viikoa sinulle ja perheellesi.

  VastaaPoista
 9. Kauniit pallovalot. Valoa ja voimia sinulle ja teille kaikille.
  Paljon enkeitä tyttäresi ympärille, rukoilen Taivaan Isää lähettämään.♥.
  Toiverikasta viikkoa!♥

  VastaaPoista
 10. Hyvä, että hoidot ovat alkaneet hyvin! Toivotaan, että hoito puree hyvin jatkossakin. Kivat pallukat teit!

  VastaaPoista
 11. Kauniit ovat ja voi suloisuus tuota teidän söpöä pesuetta. Minäkin ennätin pitkästä aikaa vasta nyt istahtamaan rauhassa koneen äärelle ja lukemaan kirjoituksiasi. Olen pahoillani, että perhettänne on kohdannut vakava sairaus, mutta uskotkos, että kaikki kääntyy varmasti vielä parhain päin. Päivä kerrallaan illalla taas ajatus toiveikkaana uuteen päivään. Olette ajatuksissani ja suojelusenkeleitä lähetän minäkin luoksenne!

  VastaaPoista
 12. Kivat pallovalot ja suloiset koirulit ja kani.

  VastaaPoista
 13. Kauniit valot! Sä sitten osaat ja jaksat!
  Voimia ja onnistuneita hoitoja tyttärellesi, tietenkin koko perheelle myös.

  Ja oikein hyvää joulua!

  VastaaPoista
 14. Vautsi, upeat valot, jään seuraamaan blogiasi. :)

  VastaaPoista
 15. Kyllä tuli hienot valot! Jos kiinnostaa niin käy katsomassa myös oma blogini osoitteessa www.amandanunelmia.blogspot.fi
  Kommentit on tervetulleita ja seuraamaankin saa alkaa =)

  VastaaPoista