keskiviikko 27. marraskuuta 2013

NeuletilkkuTorkkupeitto tekele

Tuolla edellisessä lankakopsa postauksessa vilahtikin tämänhetkinen käsityö.Aattelin nyt hiukan vilautella sitä tännekin vaikka keskeneräinen se on.Valmistumisesta ei sitten ole tietoa,tää on sellainen pitkäntähtäimen projekti.
Minulle on kertynyt paljon erilaisia jämälankoja ja ihan uusiakin lankoja.Olen ostellut niitä lähinnä kirppareilta ja ale-myynneistä.Langat on pieniä keriä tai sitten yksittäisiä vyyhtejä ja ajattelinkin kokeilla niistä sellaista neuletilkkutorkkupeittoa.Eli siis vaan neulon erilaisia lankoja peräjälkeen erilaisilla neulekuvioilla kaistaleiksi jotka sitten yhdistän peitoksi.Olipas hankalasti selitetty,mutta koettakaa saada jotain tolkkua.
Väreiksi peittoon valitsin tuollaiset harmaan erisävyt,mustan ja valkoisen.Nyt on ensimmäinen neulekaistale valmis ja toista aloitettu.Tässäpä hiukan kuvia näistä jo valmistuneista neulekuvioista.
Turvauduin kirjaston apuun ja lainasin pari kirjaa neulemalleista.Onneksi jokunen omakin mallikirja löytyy.Tarkoitus olisi että kaikki lapuista olisi eri kuvioilla.Tosin taitaa jo kaksi samanlaista palasta olla tuolla valmiina.Mut ei se haittaa.Paljon mukavia malleja on,jotkut mallit kyllä aiheuttaa hiukan miettimistä jo silmukkamäärienkin osalta.

Saa nähdä koska valmis työ on sitten esiteltävänä.Neulottua tulee lähinnä vaan telkkaria katsoessa ja sen katsominenkin on vähän aina niin ja näin.Pikkuhiljaa hyvä tulee.Meillä on täällä kovasti vilinää ja vilskettä.Siitä pitää huolen nämä kaksi hoitolasta.Pikkuisen on paikat sekaisin ja hoitajat aina välillä pyörryksissä,sen verran vauhdikkaita lapsia ovat.
 
Toivottelen kaikille mukavaa viikkoa.Terkuin Jaana

14 kommenttia:

 1. Tosi nätit värit ja kuviot neulomuksissasi.=) Söpöt koirulit sointuvat jotenkin hyvin noihin neuloksiin koska nekin näyttävät pehmoisilta kuin villalanka.=D

  VastaaPoista
 2. Onpa nätit kuviot kudekkeissa.
  Kyllä varmasti noiden pörröisten kanssa on vilkasta.
  Kiitos samoin sinulle))♥

  VastaaPoista
 3. Kauniita neulomuksia teet. Peitosta tulee taatusti kaunis!
  Ja tosi suloisia hoitolaisia teillä on! :)

  VastaaPoista
 4. Sinä se aina jaksat näitä käsitöitä tehdä,ihania tilkkupaloja. Ja varsin suloisia ovat hoitolapsetkin :)

  VastaaPoista
 5. Kauniita rauhallisia värejä ja nättejä kuvioneuleita. Kiva nähdä teoksesi valmiina.

  VastaaPoista
 6. Hurjan kauniita neuletilkkuja! Mutta ihanat koiruudetkin teillä siellä on hoidettavana :)

  VastaaPoista
 7. Kivat tilkkumallit ja kauniit sävyt. Ihanat pikku hauvelit ja uskon hyvin että vipinää riittää.

  VastaaPoista
 8. Onpa söpöiset hoidokit teillä ♥ Peitto projekti näyttää hyvältä, ihania erilaisia pintoja :) Iloista viikon jatkoa sinulle !

  VastaaPoista
 9. Voi kaunista peittoa. Siitä tulee niin ihana! Onneksi on aikaa, ja aika on taikaa:)

  VastaaPoista
 10. Jopahan ootkin taitava noissa "kuvio"neuleissa. Vallankin tuo palmikkoneule ois haaveissa opetella,ei vaan ohje ole mulle auennut,voishan sitä kyllä tehdä vaikka sellasen uuden vuoden lupauksen että opettelis uuden kuvion joka kuukausi,siinähän olis loppuvuodesta jo aika taitava:)
  Kivaa viikonloppua:)

  VastaaPoista
 11. Kauniit värit ja tulossa upea peitto. Somat hoitolapset!

  VastaaPoista
 12. Todella ihanan näköisiä tilkkuja - niistä tulee varmasti kaunis peitto :)

  VastaaPoista