lauantai 5. tammikuuta 2013

Englantilainen ja suomalainen


Ensi kesänä meillä mökin ruokapöydässä saa paikan englantilainen ja suomalainen sulassa sovussa.Kävin nimittäin vuoden ensimmäisellä kirppisreissulla ja löysin ihanat englantilaiset astiat.Meillähän mökillä on ollut käytössä Arabian sinivalkoastiat.Niistä kerroinkin täällä.Nyt suomalainen sinivalko saa kaverikseen englantilaisen sinivalkoisen.

Sinivalkoastiat onkin täällä kotona talvisäilytyksessä,joten nappasin muutaman kuvan yhdessä ja erikseen näistä ihanuuksista.Englantilaisessa astiastossa on kauniita maisemakuvia,jokaisessa erillainen.Nyt ne täällä odottelee keittiön tupakaapissa tulevaa kesää.Sulassa sovussa.
Ja kesä vaan lähestyy pikkuhiljaa.Meilläkin joulu sai väistyä jo heti joulunpyhien jälkeen.Nimittäin kuusi varisti niin kauheesti,että se oli pakko heittää pois.Samalla kun otin joulukoristelaatikon esille,keräsin kaikki jouluiset pois.Mukava niitä joulujuttuja on laitella mutta yhtä mukava ne on kerätä pois.

Oikein mukavaa viikonloppua.Me isännän kanssa ajateltiin lähteä kokeilemaan kuinka hiihto sujuu tämän talven lumilla.

terkuin Jaana

23 kommenttia:

 1. Upeita astioita olet löytänyt. Englantilaiset sopivat erittäin hienosti suomalaisten seuraan;)

  VastaaPoista
 2. Vau, hyvin passaa yhteen. Ihanat, raikkaat ja niin kesäset :)

  VastaaPoista
 3. Kyllä on kauniita nuo englantilaisetkin :) Ja oikein sopivat yhteen!
  Meiltä lähti kuusi tänään ja samalla loputkin joulujutut, vaikkei niitä enää paljoa jäljellä ollutkaan.
  Olet kyllä oikeassa, että vaikka niitä on ihanan joulun alla laitella, niin on ne ihana taas pakata kaappiinkin ;)

  VastaaPoista
 4. Nuo sopii upeasti yhteen , Suomalainen ja Englantilainen.

  Ja minä kun luulin olevani ainoa, jolla on kiire kerätä joulukoristeet kaappiin. Tammikuun ekä päivä ei ole enää joulua :)

  VastaaPoista
 5. Hienosti sopivat yhteen...:)
  Meilläkin oli aika varisevainen kuusi...
  Hyvää viikonloppua sinulle!

  VastaaPoista
 6. Nätti astiasto. Mun nuoruudessani meidän kotona olis kanssa tommonen maaseutuaiheinen kalusto. Yhtään osaa ei kyl oo jäljellä.

  VastaaPoista
 7. Mekin käytiin kokeilemassa hiihtoa ja tuli todettua että uudet sauvat pitäisi saada.
  Olen ihastellut noita sinivalkoisia englantilaisia astioita, maisemat ovat kauniita ja reunakoristeiden kukkaset suloisia. Ihanan sarjan olet löytänyt! :)

  VastaaPoista
 8. Hyvin sopivat nuo yhteen vaikka eri maista tulevatkin.
  Mukavaa iltaa teille :)

  VastaaPoista
 9. Eikä, JaanaElina!!
  Täällä samantyyppinen sinisisustus yhdessä astiakaapissamme. Pikkaisen tummempaa on meidän sininen sävy, mutta raita ja maisemat löytyy samalta hyllyltä täälläkin...

  Ne sopivat niin hyvin yhteen nuo Arabiat ja engelsmannien astiat ;D

  VastaaPoista
 10. Ovatpa kauniit ja sopivat hyvin yhteen arabioitten kanssa. Nythän Arabiallekin on tullut kivoja sini-valkoisia lautasia 140-vuotisjuhlan kunniaksi.

  VastaaPoista
 11. Kaunista sinivalkeaa! Hyvin sopivat yhteen :)

  VastaaPoista
 12. Hienot astiat ja sinivalkoinen on aina kaunista. Nyt täytyy lukea vähän lisää blogissasi, tulin tänne sattumalta :-)

  VastaaPoista
 13. Hienot astiat! Totta on että joulujuttuja on innokas ottamaan esille, mutta sitten viimeistään uutena vuotena tulee sellainen olo, että äkkiä kaikki pois :)

  VastaaPoista
 14. Tykkään sinivalkoisista astioista, ne ovat raikkaita ja kodikkaita. Sait kauniit mökkiastiat entisiä sinivalkoisia täydentämään.

  VastaaPoista
 15. Erinomainen löytö! Ja sopii Arabian pariksi kuin nekku päähän!
  Tykkään myös maisema-astioista! Mies himoitsee Villeroy & Bochin maisema-astiastoa, mutta (onneksi???) sitä ei myydä Suomessa...

  VastaaPoista
 16. Kauniisti sulautuvat samaan kattaukseen. Onnistunut löytö :)
  Meidänkin talossa oli variseva kuusi. Joutui pian pihalle.
  Mukavaa sunnuntaita! :)

  VastaaPoista
 17. Suomalaiseen kesämökkeilyyn just oikeet värit noissa kauniissa astioissa :) Hiihtämään pitäs mennä, oon niin huono yksin lähtemään ja mies ei pysty tänä talvena hiihtelemään revenneen akillesjänteen vuoksi...eli pitäs vaa tiukasti ottaa itteään niskasta :)Reipasta tammikuuta sinulle ♥

  VastaaPoista
 18. Kauniita astioita ja hyvin sopivat yhteen!

  Minulla vielä muutama jouljuttu on esillä sillä ne on tarkoitus ottaa Nuutin- päivänä. Vähän yritän itselleni perinnettä ylläpitää.

  Toivottavasti suksi luisti! Itse kävin nyt aamupäivällä hiihtämässä -6 asteen pakkasessa 18km. Eilen hiihdin saman verran ja pakkasta oli silloin lähes -15astetta. Lunta on vaan hyvin vähän joten ainut hiihtokuntoinen latu alkaa olla huonossa jamassa. Lisäksi ladulla on paljon muitakin hiihtäjiä ja näin ollen ruuhkaa. Odotan kovasti lunta ja että jäälle tulisi myös hiihtoladut.

  Mukavia suksikelejä!

  VastaaPoista
 19. Oi kun ihania astioita <3 Mukavaa talven jatkoa sinulle :)

  VastaaPoista
 20. Ihana yhdistelmä! Mäkin kannoin sinivalkoiset Arabiat mökiltä kotiin "turvaan" ja yhtä juhlaahan niiltä on taas kaupungissakin syödä.

  Kummasti vapautti ja väljensi kotinurkkia tuo joulun pakkaaminen kellariin. Palkitsevaa puuhaa :)

  VastaaPoista
 21. On herkän kauniit <3

  VastaaPoista