perjantai 7. joulukuuta 2012

7.päivänä joulukuuta 2012

Joulukukkia jo laittelin.

Amaryllis pääsi kirpparilta jo aikaa sitten löytyneeseen ruukkuun.Ruukkuun laitoin koristeeksi kanelitankoja sekä sisalia sekä murattia.Hyvää joulua enkelinsiivet ostin pari vuotta sitten Hannalta täältä.Nyt vaan odottelen kukkien aukeamista.Valkoiset pitäisi olla.
Oletteko koskaan kukittaneet Amaryllista uudestaan seuraavaksi jouluksi.Näin vasta aivan mahtavan Amarylliksen kukassa.Kolme vanaa kukkia.Sipuli oli monta vuotta vanha ja sen omistaja kukittaa sen joka vuosi uudestaan.Ajattelin kokeilla omaani tänä vuonna häneltä saamillani ohjeilla.
Hyasintin istutin valkoiseen kastikekulhoon.Siihen laitoin koristeeksi myös  kanelitankoja ja sisalia.Sammaleet jäi lumen alle,harmittaa etten ajoissa niitä kerännyt.Tämänkin aukeamista odottelen ja sitä tuoksua.Valkoinen kukka tulee tähänkin.
Toinen hyasintti sai paikan vanhassa teekupissa.Saa siiten nähdä pysyykö pystyssä kukan auetessa. Pitänee sitten keksiä joku toinen ruukku kukalle.

Varmaan tulee vielä joku kukka ostettua ennen joulua.Näitä ei vaan voinut vastustaa.

Mukavaa perjantaipäivää

Terkuin Jaana

8 kommenttia:

 1. Kauniit asetelmat olet tehnyt. Amaryllistä en ole koskaan kukittanut kun arvelen ettei se minulta onnistu :) Minä voisin keväisin ja jouluisin muuttaa puutarhan kasvihuoneeseen, siellä on niin ihania kukkia ja joka sorttia tekisi mieli hankkia kotiin :D
  Mukavaa viikonloppua ♥

  VastaaPoista
 2. Kauniita istutuksia olet tehnyt! Itsekkin pidän eniten juuri valkoisista joulukukista. Amaryllistä en ole minäkään onnistunut kukittamaan uudelleen.
  Mukavaa perjantaita!

  VastaaPoista
 3. Sinulla on kauniita astioita kukille ja olet tehnyt hienoja asetelmia. Hyasintin tuoksu on minun joulutuoksuni.

  VastaaPoista
 4. Oi, mitä kukkaihanuuksia :) Hyvää Joulua- enkelinsiivet ovat ihania, taidan kokeilla tehdä tuollaisia !

  VastaaPoista
 5. Itsekin kovin haluaisin tehdä erilaisia kukka-asetelmia mutta perheessä on ns 'hajuallergisia' eli kukat ei sais kovin paljon levittää tuoksua... hööh. Ei vaan kyllä minä vielä jotain taas keksin, kävyistä ja puolukanlehdistä vielä vois kehitellä jotain....

  Noi sun tekemät on tosi tosi kauniita. :)

  VastaaPoista
 6. Ihania asetelmia! :)

  Mukavaa joulun odotusta! :)

  VastaaPoista
 7. Kauniit asetelmat olet laittanut ja hienot istutusastiat! Minulla ei vielä joulukukkia ole, mutta kai kohta pitää hankkia.

  VastaaPoista
 8. Kauniit kukka-asetelmat.
  Kohta tuoksuu joulu.
  Hyvää toista adventin viikonloppua sinulle.♥

  VastaaPoista