torstai 12. heinäkuuta 2012

Listaykkönen

Kiitoskukkanen täältä kaikille mökin lattia postaukseen kommenttia jättäneille.

Kuuden työpäivän jälkeen koitti kaksi vapaapäivää.Pikaisesti suunnattiin mökkiä kohti kokeilemaan sopisivatko suunnittelemamme/ostamamme lattialistat paikalleen.Radio oli päällä listoja laitellessa ja sieltähän kuului tuo Matin ja Tepon Listaykkönen-laulu,se tuntui sopivan meille kuin nenä päähän,yhtä hyvin kuin listatkin paikalleen.
Lattialistoiksi valitsimme ihan kaupan perusvalikoimasta valmiiksi maalattuja L-listoja sekä peruslattialistoja.L-listojen taakse jäi hyvin tilaa sähköjohdoille ja ne sopivat suhtkoht hyvin vasten pyöreää hirttä.

Keittiöön kaapin alle lista tuli matalampana syystä että korkeampi lista loppui kesken,eikä kehdattu heittää ylimääräistä matalaa listaa hukkaan.Ei haittaa korkeusero.Ainakaan minusta.Isäntää kyllä harmitti.
Eteiseen tuli korkea lista,jonka päälle sitten se kapea lista.Eteisessä oli kaikein eniten sähköjohtoa,koska sähkö sisälle tulee eteisen seinästä.
Oli mukava saada tavarat paikalleen ja matot lattialle.Mattoja laitoin aika paljon,on jotenkin sellainen tunne että noita uusia lattioita pitää suojella naarmuilta.Näkyy se lattia kuitenkin edes jostain kohti.

Oikein mukavaa viikonloppua kaikille.

Jaana

13 kommenttia:

 1. Onpa kivan oloinen blogi! Täytyykin liittyä lukijaksi! :)

  VastaaPoista
 2. Iiks teillä on taas tapahtunut. Voi että ootta ahkeria. Tosin kivan näköistä tuli. Nytkö jo saatte hetken hengähtää ja nauttia vaikka siitä uudesta lattiasta!?! toivottavasti myös hyvistä ja aurinkoisista keleistä. :)

  VastaaPoista
 3. Listojen eroista vois sanoa, että "hullu ei huomaa, viisas ei virka mitään" -jos joku kohta häiiritsee, niin vain ja ainoastaan omaan silmään!
  Ihanan raikkaalta näyttää :)

  VastaaPoista
 4. On se hieno ja valkoiseksi maalattu hirsiseinä korostaa kepeää raikkautta.Kiva tunnehan siitä tulee,kun viitsii tehdä uudistuksia.Räsymatto käykin noille lattioille kuin nenä päähän=)Niin kuin listaykkönen teille listoja laittaessa=)
  Soma verhokin sulla pilkistää yhdessä kuvassa.Lankakorista puhumattakaan=)
  Sateet ne vaan jatkuu=(Jospa ne helteeet oottaa siellä heinäkuun lopun lomassa.Eikös sullakin ollut sitä vielä jäljellä?No,oikeestaan sitä toivoisi nyt jokaiselle päivälle.Jatkuvat sateet kyllä vähän lannistaa kesätunnelmaa.Mutta ei anneta sen häiritä ja nautiskellaan sitten vaikka kaatosateessa!

  VastaaPoista
 5. Noin kauniisiin seiniin sopiikin kapeat lattialista.

  Ihanat räsymatot...:)

  VastaaPoista
 6. Kaunis lattia ja passelit listat. Hyvä tietää, että vahauksen päälle on vielä toivoa maalauksestakin!

  VastaaPoista
 7. et sittev malta vapailla lepäillä, lukea kirjaa riippumatossa auringonpaisteessa cocacolaa siemaillen?;D tuo kuppi on iik ihana, vanha!! kivaa viikonloppua tyämyyrille:)

  VastaaPoista
 8. vautsi! Nyt sitten nautitte käsienne jäljestä :) kauniisti sopii noi räsymatot "uuteen" lattiaan. Iloista viikonloppua ♥

  VastaaPoista
 9. Noista kuppeista juotiin aina mummolakaffet...Ja tuo teijän lattia siis niin onnistunut :)

  VastaaPoista
 10. Lapsuuden aikainen kahvikuppi sai minut tulemaan tänne blogillesi, muuten naapurin poikia nuo matti ja teppo, mutta ei heitä näe.

  VastaaPoista
 11. Olettepa ahkeroineet ja niin kaunista jälkeäkin on tullut.
  En ole kerennyt täällä käymäänkään.
  Nyt katselin ja kaikke kaunista työtänne olet postannut.

  Mukavaa viikonloppua sinne teille!

  VastaaPoista
 12. Heippa ! Voih ! - aivan ihana miljöö siellä teillä on ... jos missä niin tuolla sielu rentoutuu - ja uusi kuva löytyi pupustakin ... söpö kuin mikä !

  Täältä Imatralta lähtetetään lämpimät terkut ja onnea uusiin projekteihin :) t. Outi

  VastaaPoista