tiistai 11. lokakuuta 2011

Myssy

Ostin tässä jo aikaa sitten kirpparilta kasan lankoja.Osassa lankoja ei ollut vyyhteitä,joten ei ole mitään tietoa mitä lankaa ne ovat.Ihanan pehmeitä ja paksuja kuitenkin.
Viikonloppuna kaivoin puikot esille ja neuloin kaksi myssyä.Ja kaulurin.Olipa nopeita neuloa isoilla puikoilla.Mallit otin uusimmasta Novita-lehdestä,tai toiseksi uusimmasta.Liityin juuri kerhoon ja sain kolme upeaa numeroa lehteä.

Vielä jäi noita lankoja ja ajattelin kokeilla tehdä sellaista hihatinta.Uskaltaako joku myöntää ettei tiedä mikä se on.Nimittäin itse näin kirpparilla myynnissä hihattimen enkä tiennyt mikä se on.Kotona sitten googletin sanan.Kyllä tuo google on sitten fiksu vekotin.Asiat selviää nopeasti.Kokeilkaapas ne jotka ette tiedä mikä hihatin on.=)

Täällä ollaan kotitöissä tämä viikko.Siis lomalla töistä,mutta ei kotitöistä.Niitä on nimittäin aika paljon.Eilinen päivä meni mättäessä polttopuita liiteriin ja vielä pitäisi niitä jokunen kuorma kuljetella mökiltä kaupunkiin.Liiteri onkin ihan tyhjä viime talven jäljiltä.


Tämä päivä meni pihahommissa.Kompostia tyhjennettiin ja täytettiin uudelleen.Onneksi vesisade muuttui lopulta auringoksi.Löysin muuten tuon upean vanhan talikon,mistäs muualta kuin kirpparilta.Nyt on omat talikot mökillä sekä kotona.Kesäkukat laitoin jo viimein kompostiin ja huomenna ajattelin käydä ostamassa kanervia muutaman.Pelakuut laitoin varaston hyllylle talvisäilöön,toivottavasti selviävät yhtä hyvin kuin viime talvena.Laitoin ne pienempiin ruukkuihin ja enkä raaskinut leikata kukkia pois.Olisikohan pitänyt.
Olen vähän tietoisesti pitänyt taukoa bloggailusta.Aika tuntuu olevan kortilla nyt näissä syksyhommissa.Kyllä täältä vielä ponnistettaan joukkoon,älkää huokaisko vielä helpotuksesta.=)

Mukavaa viikonjatkoa kaikille.
Terkuin Jaana

17 kommenttia:

  1. Oi,kuinka ihanat neulomukset!Todella upeita!Eikä mallissakaan näytä mitään vikaa olevan :)
    Täytyy tunnustaa etten tiedä mikä hihatin on!Menen seuraavaksi sen googlettamaan :D
    Mukavia syyspuuhia!

    VastaaPoista
  2. Kyllä munkin pitää googlettaa tuo hihatin, ehkä joku aavistus on.

    Kiva, kun et ihan kokonaan ole bloggailua jättänyt, olin jo vähän huolissani.

    Mukavaa lomaviikon jatkoa!

    -Tuija-

    VastaaPoista
  3. Kiva kuulla sinusta pitkästä aikaa :) Ihania neulomuksia! Mä en ole ollenkaan neulomus ihminen :) mutta äitini onneksi on sitäkin innokkaampi ja toooosi taitava! Reipasta lomaviikkoa :)

    VastaaPoista
  4. Olipa kiva, kun palailit blokkailemaan. Annoitkin päivän oppitunnin siitä hihattimen olemassa olosta :-). Oppia ikä kaikki, sillä en ole aiemmin koskaan moisen kapistuksen olemassa olosta tiennytkään.
    Neulonta terkkuja !

    VastaaPoista
  5. Ihanant värit myssyissä!
    Käy kurkkaamassa, blogissani on jotain juuri sinulle! :o)

    VastaaPoista
  6. Oletpa tehnyt kauniita neulomuksia!
    Kiva ettet ole jättämässä bloggailua.
    Syystouhut kyllä vie aikansa, eihän siinä auta.
    MEillä ei tolkuttomasti oo pihahommia, mutta kyllähän noiden lapsosten ja kolmivuorotyön yhteensovittelussa mulla usein netti on se mikä sitten jää väliin. Mutta sen teen minkä ehin ja sillä hyvä. :)

    Toivottavasti sun pelakuus elää ja voi hyvin yli talven.

    Mukavaa viikon jatkoa !
    -Sumi-

    VastaaPoista
  7. Kauniita neulomuksia! Kirparilta mäkin lankoja välillä ostelen, tosin täällä päin niistäkin osataan kyllä pyytää ihan liikaa. Ja hey, mä tiedän mikä on hihatin! Olen sellasen joskus ammoisina aikoina itselleni neulonutkin :D

    Nyt alko taas sormet syyhytä. Siispä pois koneelta ja neulomaan!

    VastaaPoista
  8. Oleta ahkeroinnut.
    Kiva on mössä päähän vetää kun tulee kulmää.
    oikein mukavia päiviä sinulle!

    VastaaPoista
  9. Kauniita neuleita! Eikä saa vähätellä malliakaan,
    En koskaan raaski leikata kukkia tai nuppuja Pelargonioista kun otan ne sisään, eivätkä ne ole mielestäni siitä kärsineet. Kyllä ne sitten pimeimpään aikaan lakkaavat kukkimasta itsekseen ja jaksavat silti taas ensi kesänä innostua;D

    VastaaPoista
  10. Minäkin nappaan kirpparilta langat mukaan,joa kohilleen sattuu.Harvemmin kyllä.Ihana väri pipo langassa.Ja hienot on neulomukset.Mallillakin on kivat saparot siellä.Mulla ei ihan noin pitkää saparoa vielä saa.Sinnikäästi kasvatan.Saparot on aika huoleton kampaus tai vaan kiinni.En jaksa oikein tukkaa laitella.

    VastaaPoista
  11. Kiva,että oot vaan pitänyt luovaa taukoa=)Sun blogiin on kiva aina tulla katsomaan kuulumisia.
    Kivaa loma viikkoa sulle ja muista väliin loikoilla vaan=)

    VastaaPoista
  12. Kauniita, niin minulle mieluisia sävyjä langoissa...Noita värejä voisin ujuttaa myös susustusjuttuihin :)

    VastaaPoista
  13. Pipoa alkaa päähän tarviimaankin kohta! postilaatikolla ku äsken käväsin, niin olipa kylmä sää !
    Mukavaa viikonloppua sinulle ♥

    VastaaPoista
  14. Mun blogissa on sulle Tunnustus :)

    VastaaPoista
  15. Olet kyllä ahkera. neuleet on upeita. Pitäis kohta itsekin kaivaa talvipipoja esille. Katselin jo tytölle,mutten hänen pipoaaan mistään kesän jäljiltä löytänyt. sille kun ei kelpaa mikä vaan;)

    Minä lomailen flunssassa ja sinä olet jo lomasi pitänyt, joten työniloa sulle.

    VastaaPoista
  16. Tunnustan. Jouduin guuglettamaan :D Noh, tiedänpä nyt tuollekin oikean nimen.

    VastaaPoista
  17. Kiitän kaikkia yhteisellä kiitoksella kommenteista.Olette ihania kun jaksatte käydä täällä vierailulla.

    VastaaPoista