maanantai 7. kesäkuuta 2010

Juhlaa ja arkea


Niin ne juhlat tuli ja meni.Oikein hyvin meni kaikki.Sää oli aika kylmää toisin ajoin mutta onneksi ei kuitenkaan ihan suoranaisesti satanut.Onneksi mahduttiin hyvin sisälle koska vieraat tulivat eri aikoihin.Meidän tuttavapiirissä ja suvussa oli yhtä aikaa useammat ylioppilasjuhlat.Miehen serkun poika ja miehen veljen tyttö sekä meidän pojan kummien poika,jolle me olemme kummia,juhlivat lakin saantia.Lauantaina taisivat viimeiset vieraat lähteä puolen yön jälkeen kotiin.Itse sitten kierreltiin sunnuntaina juhlia läpi.
No ihan kommelluksitta juhlat eivät tietenkään menneet.Lautasliinat unohtuivat ostamatta mutta onneksi meillä on lähellä abc-asema.
Lisäksi hammastikut oli laitettu voileipäkakkuihin pitämään kelmua irti kakusta,ne unohtui ottamatta kakusta pois.Onneksi eivät kuitenkaan aiheuttaneet mitään muuta kuin iloista naurua kun sellainen löytyi erään vieraan suusta.

Nyt sitten juhlamekko joutaa vähäksi aikaa henkariin.Seuraavat juhlat ovat kahden viikon päästä.Miehen täti täyttää 70-vuotta


Tänään käytiin mökillä palauttamassa sinne kalusteita ja astioita.Vietiin samalla miehen työpaikalta jätelankkua sinnepäin.Polttopuuksi kelpaavaa.Työpaikan pihassa käytiin ensimmäinen perheneuvottelu.Nimittäin tästä


Huomasin siellä roskakasassa tälläisen ikkunapokan.Luulin jo että olin kouluttanut isännänkin kierrätyksen maailmaan,mutta katinkontit.Ei meinannut millään käsittää mitä tuollaisella rikkinäisellä pokalla tehdään.Päättäväisesti vaan laitoin sen kuorman päälle,kun kuulin,että sitä ei kukaan tule kaipaamaan.

Matkalla mökille käytiin mökkipaikkakunnan ihanassa kirpparissa ja siellä alkoi toinen perheneuvottelu tästä.


Tämä tuoli oli siellä myynnissä ja hinta vain 15 euroa.No,minulla ei ollut omaa rahapussia mukana,joten jouduin turvautumaan miehen pussiin ja pieneen sanottaisiinko kiristämiseen.Ilmoitin,etten lähde kirpparilta pois ennenkuin hän sen maksaa ja nostaa auton kyytiin.No,eihän isäntä minua voinut sinne jättää,joten sain rottinkituolinkin mukaani.Kuvassa se on nyt vaan änketty mökkiin koska itse mökki on vielä täysin sekaisin remontin jäljiltä.Ja vielä on paljon laittamistakin.
Kirpparilla oli muutakin kivaa myynnissä,mutta en enään kehdannut enempää alkaa riitelemään.Ehdin siellä käymään myöhemminkin.

Nyt on aika aloittaa lomanvietto.Minähän jäin vuorotteluvapaalle kesäkuun alusta.Töihin palaan tammikuussa.
Tuntuu aivan mahtavalle.En ole koskaan ollut näin pitkällä lomalla.Vielä vaan tahtoo nuo työasiat käydä mielessä.Muistinkohan kaikki hoitaa ennen tätä lomaa.jne.

Oikein aurinkoista viikkoa kaikille.Ja kiitokset kaikista kivoista kommenteista edelliseen postaukseen.Kiva jaksatte piipahtaa täällä.

Terkuin Jaana

14 kommenttia:

  1. ONNEA Vapaalle:) iloinen olen puolestasi. ja taatulla pitkä loma tekee hyvää "sielulle"
    Ihanat kirppari/roskalava löydöt. ja voin sanoa, että miehen kanssa pätee samat jutut, kuin lasten kanssa, eli UHKAILU, KIRISTYS ja LAHJONTA :) niillä pääsee jo melko pitkälle.
    Mukavaa päivää sinne :)

    VastaaPoista
  2. Kiva että juhlat meni hyvin :)Sää ei ole tosiaan ollut kovin lämmin täälläkään.
    Ihana toi ikkunapoka, kunpa löytäs jostain,ja kaunis rottinkituoli!
    Oikein hyvää vapaata sulle!
    Aurinkoisempaa viikkoa!:)

    VastaaPoista
  3. Kiva kuulla, että teillä oli mukavat juhlat! Noi perheneuvottelut on kyllä "kivoja"... Tosin meillä ne käydään yleensä miehen haluamasta elektroniikasta.

    Mukavaa lomaa ja muista rentoutua oikein kunnolla!

    Maria

    VastaaPoista
  4. Kiitos viestistäsi!

    Teillä on kuule paljon perhejuhlia ollut ja lisääkin siis tulossa. Ei mekko jouda lepäämään kuin hetken:)

    Hyvät löydöt olet tehnyt! Onneksi sait kiristuksellä aikaan noin kauniin tuolin.

    Ompa kiva kun voit viettää vapaata ja noinkin pitkän ajan ja ei varmasti ole vapaa-ajan ongelmia.

    VastaaPoista
  5. Meille osui tänä vuonna vain omien lasten kevätjuhlat, joten rauhallista on ollut. Ihanan rottinkituolin sait neuvoteltua mukaasi. Ihanaa alkavaa lomaa!

    VastaaPoista
  6. Olipa kiva, että juhlat sujui hyvin! Ainahan niitä pieniä kommelluksia tahtoo tulla :) Voi mikä ihana tuoli löytyi! Kannatti vähän neuvotellakin tuosta ihanuudesta miehen kanssa :D Voi ihanaa vuorotteluvapaata sinulle, nautihan!

    VastaaPoista
  7. Sama homma täällä, että hieman pitää välillä vääntää miehen kanssa kättä :) tuhahtelee aina välillä että piruako tuota "romua" kerää, mutta tykkää sitten kuitenkin itsekin tuunailla ja entisöidä tavaroita :)
    Kivat löydöt kirpparilta teit!
    Mukavaa ja aurinkoista loman aikaa sinulle!

    VastaaPoista
  8. upeita löytöjä teit.
    Mukavaa pitkää lomaa.<3 :)

    VastaaPoista
  9. Ihanaa kun noita "perhekeskusteluja" käydään muuallakin! :D
    Meillä toimii takuuvarmasti mieheen ja samoin lapseen: kiristys,uhkailu lahjonta!Hih!:)

    Mutta tuo tuoli on aivan ihana!!Ja kuinka edullisesti saitkaan!

    Nyt mukavia lomapäiviä sinulle!

    VastaaPoista
  10. Ihana tuoli, juuri tuollaisen minäkin tarvitsen kuistille. Hih, kiristystämiseen joskus on jouduttu täälläki turvautumaan, useimmiten onneksi selviää ilman sitä ;)

    Oikein mukavaa ja rentouttavaa vapaata sinulle!

    VastaaPoista
  11. Hienoja löytäjä olet tehnyt! Ja kiva kuulla , että juhlat meni hyvin, silloinhan on kaikilla hyvä mieli ja hyvät muistot.
    Oikein nautinnollista lomaa ja toivotaan paljon aurinkoa!
    -päivi-

    VastaaPoista
  12. Eipä nuo miehet aina ymmärrä meijän ihanuuksien päälle;)
    Oikein mukavaa vuorottelu vapaata sinulle:)

    VastaaPoista
  13. Nyt vasta kerkesin tämän lukemaan! Aikamoista haipakkaa on ollut elämä... Ihanaa että juhlat sujuivat hyvin, tuollaisia pikkukommelluksia sattuu ja tapahtuu! :)
    Tosi ihania löytöjä olet tehnyt! Suloinen tuoli!
    Miehet ei tosiaan aina läheskään aina ymmärrä hyvän päälle... :)

    VastaaPoista
  14. Ihana tuo ikkunapokajuttu :D Meillä on vähän sama homma. Minulla on kanssa sellainen kolmiruutuinen ikkunanpoka, josta pitäisi tuunailla peili,kunhan aikaiseksi saa. Kun olen vanhoja matkalaukkuja hamstrannut asuntoomme, avopuolison kommentit "ja taas vaihteeksi matkalaukkuja..." saavat itseni hymyilemään ja selittämään,kuinka tärkeitä ne taloudessamme ovat. Kaikelle "roinalle" pitää siis avopuolison silmissä olla joku käyttötarkoitus ennen kuin ne asuntoomme pääsevät :P

    VastaaPoista