maanantai 19. huhtikuuta 2010

Ensimmäinen lomapäivä

Viikko lomaa ja tänään sen ensimmäinen päivä.Pakkasyön jälkeen aurinko paistoi.Päätin aloittaa lomani liputuksella.Joten yleinen liputus käyntiin.

Enpä olekaan ennen tätä liputusta kuvannut.Mutta on tämä kyllä kuvansa ansainnut,sen verta kova ja tärkeä työ.

Kävin tänään kauppareissulla kaupungilla.Kävin myös paikallisella kirpparilla.Tällä kertaa minulla kävi tuuri,sillä joku oli juuri tuonut talon tyhjennystä myyntiin.Pääsin ensimmäisenä koluamaan laatikoita,ennenkuin myyjä edes oli ehtinyt niitä hinnoittelemaan.Ihania pitsilakanoita,tyynyliinoja,pyyheliinoja,keittiötavaraa ym.Laitan tässä kuvia muutamista ostoksistani.



Tuoli lakanoiden alla keskeneräinen projekti,joten päällinen roikkuu.
Lakanoiden hinta 3 euroa/kpl ja tyynyliinat ja pyyheliinat 0,80 senttiä/kpl.Kakkuvuuat 1.50 euroa/kpl.Ajattelin napata Ulla-Kristiinan idean laittaa niihin orvokkeja.Maitohinkki 5 euroa.
Ostin myös puisen kynttiläjalan.Maksoi 2 euroa.Pohjassa kirjoitus Finnmade Nanny Still.


Ostin myös paljon muita ihanuuksia mm.mäntyisen lautashyllykön ja Arabian astioita.Laittelen niistä kuvia toisen kerran.
Onneksi isäntä oli töissä,kun kannoin tuota tavaran paljoutta sisälle.Olis varmaan pyöritellyt päätään.Ymmärtää kyllä pienissä määrin ostot kirpparilta,mutta ei sitä että sieltä kaikki kotiin kannetaan.=).

Mukavaa päivänjatkoa.Jaana

13 kommenttia:

  1. Voi kuinka ihania ja vieläpä edullisiakin löytöjä! Nuo kakkuvuoat erityisesti ihastuttavat. Rentouttavaa lomaa!

    VastaaPoista
  2. No, nythäm sinä olet päässyt oikein aarreapajille. Hyvät löydöt olet tehnyt, wau. ja ei ole hinnalla pilattu, ei!!

    Minullakin on noita vuokia, ajattelin myös laittaa kukkia niihin.

    Oikein ihanaa lomaa sulle!

    VastaaPoista
  3. Oletpa tehnyt löytöja kirpulta.Nuo lakanat on ihania....

    Mukavaa viikkoa:)

    VastaaPoista
  4. Ihania löytöjä!Erityisesti tuo maitohinkki..En ole ennen nähnytkään kuin maitotonkkia(aukko sivistyksessä).Tuo on ihanan pikkuinen! :)

    Mukavaa lomaaa toivottelen!

    VastaaPoista
  5. Voi hitsi, sulla on käyny kyllä tuuri! Ihania löytöjä :) Noita pitsilakanoita minäkin yritän aina metsästellä... ovat muuten yleensä aika hinnakkaita. Meillä on keittiössä verhot noista vanhoista pitsilakanoista ja tykkään niistä ihan älyttömästi :)

    Mukavaa viikon jatkoa!

    VastaaPoista
  6. Hei, tulin kurkkaamaan, kiitos lukijakseni ryhtymisestä! Upeita löytöjä!!! Minäkin etsiskelen aina noita pitsilakanoita, pari viimeksi löysin mutten raskinu ostaa kun hinta oli 15 euroa/kpl!:(
    Hyvää lomaa!

    VastaaPoista
  7. Ihania löytöjä!! Hih, naurattaa, kun teidän isäntä on niin samanlainen kuin meidän, kun minä tulen romppeiden kanssa kirppikseltä:))))

    VastaaPoista
  8. Ihania löytöjä olet tehny. Liityin lukijaksi, blogisi tuntuu hyvältä jo heti alkuun ;) ;) Aurinkoista tiistaita!

    VastaaPoista
  9. Kiva löytää uusi, tuore blogi, onnnea ja mestystä blogillesi!
    Hienoja löytöjä kirpparilta. Ihmettelen aina, mistä ihmiset löytävätkin kirppareita, joissa noin kivaa tavaraa tarjolla - ja miten itse törmään aina vain surkeisiin rompetarjoamiin... Ehkä siitä syystä ei nykyisin tule juuri enää niillä poikettuakaan...

    VastaaPoista
  10. Upeita liinavaatteita.Itselläkin hakusessa vanhoja pussilakanoita ja tyynynliinoja, jospa torstaina pääsis kirppikselle penkomaan =)Täällä pikkukaupungissa niin surkeet valikoimat ja joidenkin pöydissä tosi hurjat hinnat.

    VastaaPoista
  11. Hei ja tervetuloa tänne mukaansatempaavaan blogimaailmaan!:)
    Hyvältä näyttää alkusi!!:) Ja mitä IHANUUKSIA kannoitkaan kotiin!!;)
    Kiitos sinulle kauniista sanoistasi blogissani ja lukijakseni tulosta! Oikein rentouttavaa illan jatkoa ja "nähdään" taas:)

    VastaaPoista
  12. Kiitos kaikille kommentoijille ja blogissani vierailijoille.Toivottavsti käytte toistekin.

    Olen yleensä sitä mieltä ettei meidän kylän kirppareita mitään löydy,mutta muutin mieltäni asiasta.Satuin oikeaan aikaan paikalle,josta olen onnellinen.

    VastaaPoista
  13. Kiitos blogiini lukijaksi liittymisestä ja arvonnan linkityksestä! Tulin heti oitis vastavierailulle ja ihana blogi täällä onkin! :) Siis vaude noita löytöjä. Tuo Nanny Still -kynttilänjalka on myös hieno löytö, kaikkien muiden ohella!

    VastaaPoista