lauantai 1. joulukuuta 2012

1.päivänä joulukuuta 2012

                                            
                     "Pikkuinen tonttu hyppeli näin,
                      jalassa tossut väärinpäin.
                      Pikkuinen tonttu huuteli näin:
                      Tästä se joulu alkaa.
                      Tip,tap huuteli näin,
                      tip,tap huuteli näin:
                      Tästä se joulu alkaa!"
Jos katsoo tarkkaan kesällä otettua kuvaa,huomaat missä meidän Nisset kurkkii talon tapahtumia silloin kun ei ole joulu.


Tänään ne pääsivät taas alas väliseinän päältä.Kirpparilta löytyi kivat pienet villasukat,jotka sopivat juuri sopivasti Nisseille jalkaan.Tuli heti joulun tuntua Nissejen myötä.

Tänään saatiin tännekin taas lumipeite.Sekin tuo joulun tuntua,joten eiköhän tässä pikkuhiljaa päästä joulun tunnelmaan,vaikkei sitä tunnetta ole vielä oikein ollut.Tänään ostin jo pari joululahjaakin.Ostin myös Vain elämää-levyn.Paras ohjelma aikoihin,harmi kun se loppui.Meinasi eilen illalla olla vieroitusoireita,kun sitä ei tullutkaan.

Oikein hyvää alkanutta joulukuuta kaikille.Ja kiitokset taas kommenteista.

Terkuin Jaana  

16 kommenttia:

  1. Somat nisset villasukkineen :) Minäkin tykästyin tuohon Vain elämää-sarjaan ja onkin todella harmi kun se loppui. Tässä pähkäilen kummanko ostaisin: tuon sarjan cd:een vai Samuli Edelmanin joulu cd:een, vai pitääkö vain ostaa kumpikin ;)

    VastaaPoista
  2. Vielä on muutama päivä aikaa käydä katsomassa Vain elämää ruutu.fi:stä.

    VastaaPoista
  3. Suloiset tontut! Tänne lumi saapui eilen, muutaman päivän tuulen voimalla, huh! Vain elämää oli kyllä tosiana pitkään aikaan jotain mitä viitsi katsella (ja parkua). Mukavaa joulunodotusta sinulle!

    VastaaPoista
  4. Mukavaa joulukuun alkua sinullekin. Nissejä keräilen minäkin, ovat niin suloisia. Kaunis valoisa koti sinulla ja tuo sisustusteksti tosi kiva. Pidin myös Vain elämää- ohjelmasta ja tällä lomaviikollani katselin kaikki jaksot tallennuksesta uudeleen ja samalla tein omia joulukorttejani.

    VastaaPoista
  5. Onpas raikkaan näköinen keittiö(?)/ruokailutila. Pikkutontut tuovat joulun tuntua samoin kuin lumikerros ulkona.
    Vain Elämää oli tosiaan yksi parhaimmista kotimaisista (vaikka ei alkuperäisesti suomalainen) sarjoista pitkään aikaan. Ihana,ihana ohjelma. Sai hymyillä ja itkeä yhtä aikaa. Tykkäsin eniten Erinin,Jarin ja Kaijan esityksistä. Katsoin jokaisen jakson ja vielä sen yhden viikonlopun maratonin jolloin näyttivät kaikki jaksot putkeen.

    VastaaPoista
  6. Sama täällä, vieritusoireita pukkas kun kello läheni perjantaina iltakahdeksaa ... saisinkohan mie joulupukilta levyn ;) vinkvink
    ihana kuva kesäisestä keittiöstä :)

    VastaaPoista
  7. Ihanat villasukkatontut =)
    Mukavaa joulukuun alkua sinulle.

    VastaaPoista
  8. Mukavaa ja stressitöntä joulukuun alkua! Minulta jäi toi Vain Elämää kokonaan katsomatta kun heti sarjan alussa kaikki osanottajat tulivat muka kuka mopolla, kuka veneellä, joku liftaten jne. Eli mielestsäni ajattelin että taas joku tyhjänpäiväinen hömppä enkä sitten katsonut sitä ollenkaan pidemmälle. Nyt satuin näkemään sen viimeisen maratonjakson ja huomasin että olihan se aivan mahtava ohjelma, mutta miksi alun piti olla niin huono!!!

    VastaaPoista
  9. Ihanaa joulukuun alkua sinulle ♥ Vain elämää oli meidänkin ohjelma suosikki, jopa mies sanoi että tartteis nenäliinat varata valmiiksi ennen ohejman alkua. Tulee varmaan itsekin ostettua toi levy

    VastaaPoista
  10. Ihanat tontut, ja niin kauniin valkoista teillä.... oikein silmä lepää :)

    VastaaPoista
  11. Tiptap vaan sinnekin:) Suloisia tonttuja,meilläkin aletaan pikkuhiljaa joulujuttuja esille laittaa,nyt se paljon mukavampaakin kun eilen saatiin vihdoin viimein lunta,kummasti piristää ja valoistaa:)
    Vain elämää oli ihan aivan ihana ohjelma,mä olen menettänyt sydämeni Jonne Aaronille,vai oisko sittenkin vauvakuumetta,se kun on niiiiin lutunen tyyppi;)Mukavaa alkanutta joulukuuta sinnekin<3

    VastaaPoista
  12. Justiisa näillä sannoilla hyppelehettiin töissä perjantaina...Oikein lepposata joulukuun alakua sinulle :)

    VastaaPoista
  13. Nisset sukkineen ovat aivan hurmaavia! Ja todellakin, Vain elämää oli kyllä nimeään suurempi. Joskohan kehittäisivät jouluversion, voisi olla aika herkkua. Mukavaa joulun odotusta!

    VastaaPoista
  14. Suloiset pienet villasukat Nisseillä=)Mullakin pikku Nisset seikkailee läpi vuoden hyllyn nurkassa.
    Hyvää ensimmäistä adventtia=)

    VastaaPoista
  15. Nisset ovat koko vuoden ajan hermolla, huomaamattomasti :) Ihanat sukat löysit Nisseille :)

    VastaaPoista