torstai 11. lokakuuta 2012

Liitutaulutarra


Liitutaulutarra,pitihän sitä kokeilla.Jääkaapin ja pakastimen ovet pääsivät kokeiluun mukaan.Joissakin blogeissa olen ihaillut liitutaulumaalilla maalattuja jääkaapin ovia,ihan niin radikaalin muutokseen en uskaltanut ryhtyä,joten kun huomasin Hobby Hallin myyvän liitutaulutarraa rullalla,niin kokeiltava oli.Rullassa oli kaksi metriä tarraa,joten ihan koko ovien mitalle yhdestä rullasta ei olisi riittänyt,niinpä laitoin vain tuollaiset lyhyet tarrat molempini oviin.Ja ihan kivat tuli.



Kuvat on muuten tosi käsitellyt vaaleiksi,ei tahdo millään onnistua kuvat,nyt kun on pimeää aikaa.
Liituna käytin tätä liitutussia.Sen tilasin teippitarhasta.Ei sotke ihan niin pahasti kuin oikea liitu.

Kiitos Alma, Liisa ja Mehtäemäntä haasteista ja tunnustuksista.Mä olen ihan älyttömän huono ja laiska noiden kanssa,laitan ne kuitenkin ylös ja kokeilen jossain vaiheessa niitä tehdä.

Kerroinkin jo viime postauksessa uusista tuulista työni suhteen ja nyt kerron ne tuulet.Aloitin nyt lokakuussa tekemään/kokeilemaan osa-aikaista työtä.Samaa työtä teen kuin ennenkin,mutta teen vain puolet työaikaa.
Olen tässä jo pitemmän aikaa kipuillut nivelien kanssa,siitä johtuen sovimme työterveys,työnantaja ja minä,että kokeillaan olisiko tästä järjestelystä apua.Työni on aika raskasta fyysisesti ja paljon joutuu olemaan jalkojen päällä,joten nivelet on aika kovilla ja särky sen mukaista.En kuitenkaan haluaisi ihan kokonaan vaihtaa työpaikkaa,vaikka sekin vaihtoehto olisi.Tykkään työstä ja työkaverit ja asiakkaat ovat aivan ihania.
Nyt kun vaan malttaisi täällä kotosalla "huilata".Viime aikoina olenkin pakonsanelemana vähentänyt esim.käsitöiden tekoa.Sormet kun on välillä niin turvoksissa ettei niillä mitään tehdäkään.Mutten ihan kokonaan kuitenkaan.Lankoja ja kankaita on jo katseltu ja ohjeita myös.

Ja nyt sitten lopetan tämän vaivojen valittelun,olen sitä yrittänytkin välttää postauksissani.
Kiitokset taas kaikille kommenteista edelliseen postaukseen.

Ihanaa loppuviikkoa kaikille.
Jaana

48 kommenttia:

  1. Vai myydään Hobbarillakin tota tarraa! Oon ihaillu muillakin noita liitutaulujääkaapinovia. Sulla oli kyllä hyvännäköset ilman tarraakin, mutta erittäin onnistuneet ovat, ryhdikkäät :)
    Mulla ois ongelmana mitä sitten siihen kirjottasin ja jos jotain kirjottasin joku kuitenkin kävis laappimassa ne alta aika yksikön :P :D
    Kiitti tosta liitutaulukynävinkistä, en oo aiemmin törmäilly!

    Toivottavasti uusista työjärjestelyistä on apua :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hobbarilta saa suht edullisesta tarraa,tosin postikulut nostaa hintaa.
      Kivaa vaihtelua sillä saa ja taitaa irrotakin aika kivasti,ettei jää liimajälkeä.
      Tussi ei onneksi sottaa.Meillä ainakin sormenjälkiä on jääkapin ovessa muuallakin kuin kahvassa,joten kiva ettei tartu liitua sormiin ja sitä kautta jokapaikkaan.

      Poista
  2. ai miten kivan tunnelman olet vaihtanut blogisi ulkoasuun. siis todella hyvä. tää tykkää..harmillisa tollaset nivelkipuilut. tästäläheltä seuraanu äitini ja parhaan kaverini nivelkipuilua ja ei kyllä käy kateeksi. Mutsilla on pehmytkudosreuma ja fibromyalgia(vai miten se kirjoitetaan) jonka takia koko ajan kipeenä. Työssä käy puolipäiväisenä ja sillain se toimii..ystäväni menee ekaan leikkaukseen perjantaina. kamalan näköset ne kädet kun eilen näin ne oikeen kunnolla turvoksissa olevan*huih* voimia kovasti ja toivotavasti uudesta "työkuviostasi"on hyötyä. Mukavaa loppuviikkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos mehtäemäntä.Kokeilin uutta ilmettä,saa nähdä onko tämä nyt sitten miten pitkäaikainen.
      Nivelvaivat on kauheita.Kiva että äitisi on myös saanut mahdollisuuden tehdä puolipäivätyötä.Aikamoiset vaivat on äidilläsikin.Ja ystävälläsi.

      Poista
  3. Kiitti kivasta vinkistä sekä tarran että kynän suhteen. Mulla on yksi homma jäänyt ja jäänyt tekemättä, kun en ole viitsinyt liitutaulumaalia ostaa, kun en sitä tarvitse kuin ihan pikkutipan. Nyt Hobby Hallin sivuille ja tarraa tilaamaan.

    -Tuija-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva jos sait Tuija vinkin tästä.Tarra on kyllä näppärä.
      Kiitos kommentista.

      Poista
  4. Ihana uusi ilme blogissasi! Tuo liitataulutarran hankkiminen on ollut mullakin mielessä ja samaan paikkaan :) Hyvä sentään, että olet pystynyt tekemään työjärjestelyjä hyivinvointisi tukemiseksi.

    VastaaPoista
  5. Onpas kivan näköinen uusi ilme keittiössä tuon tarran ansiosta, wau!
    Hienoa että sinulla on mahdollisuus kevennettyyn työaikaan, luulis että helpottaa hieman vaivojen suhteen !
    Kauniita lokakuun päiviä sinulle♥

    VastaaPoista
  6. Tosi hyvän näköinen jääkaapin/pakastimen ovi! Kaikkea ne keksii ja kiva ideahan toi on! Täytyy pistää harkintaan jos itsekin ostaisi samanlaista.
    Toivottavasti olosi kohentuu lyhentyneen työajan ansiosta!

    VastaaPoista
  7. Moista tarraa en ole "tavannutkaan", ovista tuli hienot ja tarra on siistin näköistä :) Toivotaan että työkokeilu onnistuu, tuo on hyvä systeemi ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Koko ajan tulee kaikkea uutta.Ihan kivoja ideoita.Kiitos Tuula kommentista.

      Poista
  8. Minäkin oon haaveillut liitautaulumaalista jääkapin ja pakastimen oveen! Tois vähän särmää keittiöön... pitääkin klikkailla hobbariin, kiitos vinkistä! Mutta mahdanko sittenkin haluta koko ovet mustaksi... katsellaan :)

    Harmi tuo niveljuttu! Toivottavasti tää uusi järjestely osoittautuu hyväksi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kitos Teija kommentista.Laitahan postausta jos päädyit tarraan.

      Poista
  9. Megamakeet! Just sopivasti liitutaulupintaa noissa ovissa. Olisi ehkä liian tummat jos olisivat kokonaan mustat.
    Mukavaa torstai-iltaa!

    VastaaPoista
  10. Kivat.Tuommosen vois itekkin laittaa jääkaapin oveen.Aina on kuitenkin asiaa jos kuinka monta,mitkä pitää muistaa.Ja piirakkaresepti olis vallan mainio paikka jääkaapin ovessa.Sinäkin oot laittanut jauhopurkkiin kahvikupin;)Niin minäkin tein,kun jossakin blogissa näin idean.
    Harmitus tuo vaivasi:( Mutta toivottavasti työjärjestelyt tuo parannusta asiaan.
    Mukavaa viikon jatkoa sulle=)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kaima.Oveen voikin kirjoitella monenlaisia viestejä.
      Taisin itsekin jostain napata tuon kahvikuppi idean.Kivaa piristystä keittiöön.
      Mukavaa viikkoa sinullekin.

      Poista
  11. Kiitos vinkistä. Minulla on pari vanhaa liitutaulua jotka on niin kuluneet ettei liitu tartu niihin. tuota vois kokeilla niihin. jeee:)
    Yritän kurkkia täällä sun kaappien sisuksiin, siellä on niin kauniita astioita ja lasipurkkeja myös näkyy olevan tasoilla.

    Osa-päivä työ kuulostaa hyvältä , jo muutenkin vaikkei kipuja olisikaan. mutta ikävää jos nivelet tai mitkä kivut yleensäkin vaivaa. Nuo työjärjestelyt varmasti auttavat, ettei niin paljon tarvitse jalkojen päällä olla.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mullakin olis muuten sellainen ihme pintainen liitutaulu,johon ei liitu tartu.Pitääkin kokeilla tarrata se tai toimisiko tussi siihen.Kiitos vinkistä.

      Piti ihan itsekin kurkata että mitä astioita sieltä kaapista näkyy.Siellä on mummoltani saatu kahviastiasto.Voisinkin siitä joskus laittaa postausta.

      Poista
  12. Hienot! Kiitos vinkeistä! Tommosesta liitutussista en ollut aiemmin kuullutkaan. Tsemppiä työjärjestelyihin ja töihin! Tiedän mitä on elää jatkuvien kipujen kanssa...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Anu kommentista.Näin löysin sinun blogiisi.Pitää joku päivä tulla tutkiskelemaan tarkemmin teille.

      Poista
  13. Toivottavasti löydät balanssin työn ja kohtuullisen olon välille.

    Kivat tuli sun liitutauluistasi ja helppo ottaa veke, kun alkaa tökkiä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Katja.Se juuri onkin hyvä juttu tuossa tarrassa että sen voi ottaa pois kun kyllästyy.Pakkauksessa luvattiin että tarran voi vaikka siirtää muualle.

      Poista
  14. Oho, ihan uusi tuttavuus tuollainen liitutaulutarra rullassa! Minulla on eteisen ovessa sellainen pienempi tarra, jossa lukee valmiiksi MUISTA:

    Tänään siinä luki aamulla lisäksi liidulla kirjoitettuna isolla ROSKAT. Tuli sitten vietyä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Muistitaulu pitäisi meillekin laittaa eteiseen.Onneksi tarraa jäi palanen,jotta voi vielä jotain siitä tehdä.
      Kiitos Intianminttu kommentista.

      Poista
  15. Oi, kaunis keittiö!
    JOS sait Almalta, Liisalta ja/tai Mehtäemännältä keittiöhaasteen, odotan postaustasi innolla!! :o)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei ollut keittiöhaaste.Itse en koe meidän keittiötä niin kauniiiksi.Vanha ja kulunut,remonttia vaativa.Ja remonttirahaa.
      Kiitos Paula.

      Poista
  16. Teillä on tosi kaunis keittiö, *huokaa* ja noi liitutaulutarrat onkin huippuidea! Mäkin olen niin pysyviin kokeiluihin kuin kokonaisen oven tai seinän maalaamiseen hieman arka, plus että sellaisiin juttuihin pitää tuota miestäkin hieman kuunnella, ehkä ;)
    Kiva, että sulla on mahdollista tehdä osa-aikaa! Toivottavasti saat siitä apua nivelvaivoihin ja muutenkin, onhan se ihana, jos ei ihan koko elämää tarvii töissä viettää, vaan jää enemmän aikaa omille jutuille ja perheelle.

    Mukavaa viikonloppua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Liisa.Tarralla on se hyvä etu,että sen voi ottaa pois,jos kyllästyy.Ja kyllä niitä miehiä pitää myös kuunnella.
      Toivotaan että työjärjestelystä on apua.Kyllä ainakin ylimääräinen aika kuluu nopeaan.

      Poista
  17. Kiitos loistavasta vinkistä! Nyt on kaksi rullaa toivottavasti jo matkalla mullekin, jee!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kun sait vinkkiä.Ootellaan sieltä teiltä sitten liitutarra vinkkejä.

      Poista
  18. Tulin halaamaan! Tiedän nuo kivut ja tiedän miltä tuntuu, kun pitäisi kyetä enempäänsä! *halaa*
    Toivotaan, että työjärjestely auttaa!
    Mukavaa viikonloppua sinne!
    tuksu

    VastaaPoista
  19. Minäkin tiedän mitä nivelkivut ovat. Toivotaan, että saat helpotusta työaikajärjestelyillä.
    Kiitos kivasta tarravinkistä:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Tarutikki.Kovasti toivon minäkin että uusista työkuvioista olisi apua.

      Poista
  20. Tuo tarrahan on hieno keksintö. Saa helpolla liitupintaa.

    Toivottavasti uusi työjärjestely helpottaa oloasi!

    VastaaPoista
  21. Upia keksintö tuo tarrajuttu... Itelläkin täällä haussa uusia työjärjestelyjä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kitos Lovviisa.Toivottavasti sinunkin työjärjestelyt onnistuu.

      Poista
  22. Kiva idea laittaa tarraa oviin, hauskalta näyttää! Mul on samasta paikasta tarrarulla kaapissa mutta en ole vielä sitä mihinkään käyttänyt. Yksi työkaveri oli saanut jonkinlaista apua magnesiumsuihkeesta ..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En olekaan kuullut magnesium suihkeesta.Pitääpäs ottaa selvää mikä se on.Kiitos Helena vinkistä.

      Poista
  23. Innoistuin niin paljon tästä liitutaulutarra hommelista, jotta meille tilasin viikonloppuna ihan oman tarran..pari muutakin ideaa muhii päässä sen käyttötarkoituksesi, mutta annetaan vielä muhia ja työstää......kiitos vielä vinkistä ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva että innostuit.Innolla minäkin odotan josko saisin sieltä teiltä sitten uusia ideoita.Vielä minullakin on tarraa jäljellä.

      Poista
  24. Onpa teillä kaunis keittiö. Oon noita liitutaulutarroja usein pyöritellyt, ja vasta nyt pääsin näkeen jostain muusta kuin mainoskuvasta, että miltä tosiaan näyttää jääkaapin ovessa. Ja hyvältähän ne näytti. :)

    VastaaPoista
  25. Ihan uutta minulle, mutta kiva idea :)

    VastaaPoista