torstai 18. lokakuuta 2012

JauhoMitat



Edellisessä postauksessa Jaana Kristiina mainitsi jauhoastioissa olevista kahvikupeista,niinpä ajattelin laittaa niistä ihan oman postauksen.

Olen laittanut meidän jauhot ja sokerit isoihin lasitölkkeihin.Niissä jauhomittana toimii kahvikuppi.Jostain nappasin idean tehdä tussilla kupista desimitan.Siis ihan posliinitussilla merkkasin kupin sisäpuolelle mittaa puolesta desistä sekä desistä.Tein jokaiseen tölkkiin oman mitan,niin se helpottaa käyttöä.Ja on myös kivan näköinen.



Lasipurkkeihin tein tarrakirjoittimella nimilaput.Ettei vaan mene jauhot ja sokerit sekaisin,muuta kuin taikinassa.=)Tarrakirjoitinta lainasin työpaikalta.Kätevä vehje.
Kiitokset kaikille kommenteista edelliseen postaukseen.Jatkossa tänne voi kommenttia laittaa vain kirjautuneet lukijat.Tämä siksi etten jaksa noita inhoittavia anonyymi kommentteja edes lukea.Jokaisella saa olla oma mielipide,mutta sen voi esittää omalla profiilillaan.Ei muuta tästä asiasta.

Oikein hyvää viikonloppua kaikille.Täällä kaivettiin ompelukone sadepäivän ratoksi esille.

Jaana

30 kommenttia:

  1. Hei Jaana. Kiva idea. Monesti komeroista löytyy kauniita paripuolikuppeja, tässähä niille oiva käyttötarkoitus. Kauniita ovat katsella ja lasipurkit myös. Taitaa olla ompelusbloggauskin tulossa vai... :)
    Kivaa loppuviikkoa ja viikonloppua, ei tuolla ulkonakaan mitään voi tehdä, joten taitaa kutimen ääressä puolestaan mennä meikäläisen viikonloppu.

    VastaaPoista
  2. Tiedätkös..olen tullu ihan samaan lopputulokseen. en jotenki saa kiinni noista persoonattomista anonyymi kirjoittelijoista..taidan tehdä saman heti arvonnan jälkeen.

    VastaaPoista
  3. Toi kahvikuppi-idea oli tosi kiva.. Jotain hyötykäyttöä ihanille kupeille, jos ei niitä kahvikuppeina enää käytä.. :)

    VastaaPoista
  4. Voi kökkö. Nyt hiukka harmittaa, ku menin just myymään kirppiksellä tollasia vanhoja kahvikuppeja (kun ei kuitenkaan olis käyttöön tullu), mut noinhan niille olis ollu käyttöä! No, nyt on idea korvan takana - kiitos siitä. =)

    VastaaPoista
  5. Kiva idea!!
    Joko sinullekin tulee ikäviä viestejä anonyymeilta.... on se kumma, miten jollakin on aikaa/mielenkiintoa kirjoitella ikäviä juttuja.
    Sellainen ihminen ei voi hyvin.

    VastaaPoista
  6. Kiva idea! Ihania kahvikuppeja! Ihmetyttää miks jotkut häiriköi blogeja kirjoittelemalla, kyllä pitää olla köyhä elämä :-)

    VastaaPoista
  7. Älyttömän kiva idea!Heti kyllä kopsaan omaankin käyttööni,käyttämättömiä kupposia on kertynyt vähän liiankin kanssa,pääsee edes osa ihan tositoimiin:)
    Ei mene minunkaan jakeluun ilkeät kommentit,varsinkaan jos niiden takana ei pysty seisomaan "omalla" naamallaan"...Minä en keksis sinun hyvän mielen blogistasi muutenkaan pahaa sanaa vaikka yrittämällä yrittäisin;)

    VastaaPoista
  8. Suloset mitat, Noilla on kyllä ilo mittailla!

    VastaaPoista
  9. Tosi kiva idea. Voitin kesällä jostain arvalla yhden kauniin kahvikupin ja olen miettinyt mihin sen käyttäisin. Nyt löytyi sillekin käyttöä, kiitos:)

    VastaaPoista
  10. Minäkin katselin jo edellisessä postauksessa lasipurkeissa olevia kupposiasi.hyvä idea että jokaiselle purkille on oma mittakuppinsa. Minulla oli tässä kans yhteen aikaan jauhot ja sokerit lasipurkeissa, mutten sitten jaksanut aina tyhjentää jauhopusseja purkkeihin ja nyt osa purkeista on tyhjänä minun saamattomuttani :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. niin minulla on kans että vain kirjautuneet voi laittaa kommenttia. minusta on niin selvä ja hyvä.

      Poista
  11. Tosi kiva idis, johan nuo itsessään ovat sisustuselementti!

    VastaaPoista
  12. Kauniita kuppeja - Tosi hyvä idea. Niin kauniita ovat nuo ruusukupit.
    kiitos samoin sinulle muhavaa viikonloppua ♥ ♥

    VastaaPoista
  13. Upeat ideat, kiitos kovasti jakamisesta. Mulle ei ole tullut ainoatakaan ikävää kommenttia, aikas jännä.

    VastaaPoista
  14. Kun olin pieni, niin meillä kotona käytettiin yleensä kahvikuppia mittana. Yksi kärsinyt, peltinen desin mitta pyöri nurkissa, mutta oli harvemmin käytössä.

    VastaaPoista
  15. Kiva kuppi-idea :) Ja tuo uusi otsikkobannerisi on upea! Siinäkin olet käyttänyt kekseliäisyyttä.
    Hyvää viikonvaihdetta!

    VastaaPoista
  16. Kiva idea! Laitatko muuten viimeiset käyttöpäivät jonnekin ylös? Minulle kävi lasipurkkiin siirretyn korppujauhot kanssa niin,etten yhtään muista miten vanhaa sekä oikein on.

    VastaaPoista
  17. Kivalta näyttää! Taidampa kokeilla ideaasi myös! Inhoan ruttuisia jauhopusseja, vaikka ne piilossa asuvatkin. Kahvikuppeja ostankin välillä kirppikseltä, mutta lähinnä neulatyynyjä ja kynttilöitä varten. Tässä uusi käyttötarkoitus niillekin! Noista anonyymeistä olen sitä mieltä, että mielide pitää kehdata kertoa ihan nimellä. Jos ei kehtaa, on kyseessä asiaton mielipide.

    VastaaPoista
  18. Tuohan on mukava idea laittaa käyttöön kauniit vanhat kahvikupit.
    Itsellänikin jauhot ovat purkeissa.

    Mukavaa syksyn jatkoa!

    VastaaPoista
  19. Edellisiin yhtyen; mainio idea ja niin niin ovat vielä kaupan päälle kauniita!
    Ihana postaus <3

    En myöskään ymmärrä ilkeitä kommentteja!Onnekseni olen niiltä välttynyt,vielä.

    VastaaPoista
  20. Hieno idea tuo kahvikuppidesi. Kauniskin kaiken lisäksi. muistan joskun nuorempana, kun leivottiin oli monissa resepeissä mittana kkp. :D

    VastaaPoista
  21. Aa,tuon mitan voiskin lisätä kuppiin.Kiitti sulle siitä vinkistä.

    Nautinnollista sunnuntaita ja uutta viikkoa myöskin=)

    VastaaPoista
  22. Hei! Klikkasin itseni uudella profililla taas sun lukijaksi. Mulla kans alkanu kiehtoon nuo tekstit, hyvä idis laittaan kuppeihin mitat ! tänks:)

    VastaaPoista
  23. Ihanat mittakupit, tosi ihana idea! Tällaisia voisi tehdä meille kotiin, desimitat kun ovat aina hukassa... Tosi harmi, että olet saanut kurjia kommentteja, sellaiset pahoittavat mielen, toivottavasti ne loppuvat nyt. Ihanaa syksyn jatkoa sinulle! :)

    VastaaPoista
  24. Kauniimpia mittakuppeja saa hakea, hieno idea tosiaan!
    Oikein mukavaa lokakuun loppua sinulle♥

    VastaaPoista
  25. Tosi hyvä idea...näyttää jauhoastiatkin kauniilta, eikä niitä ruttuisia pusseja joka paikassa.
    No voi hyvänen aika sentään, oletko SINÄKIN saanut niitä inhottavia anonyymi-kommentteja. Lapsellista touhua kertakaikkiaan...
    Mukavaa marraskuun alkau sinulle JaanaElina.

    VastaaPoista
  26. Voi kuinka kiva idea!!! Tää menee kyllä toteutukseen :)

    VastaaPoista
  27. Toi on kaunis idea! Täytyy laittaa "ajan kanssa toteutettaviin" ja muistaa kirpparilla katsella sopivia kuppeja.
    Luin edellisen postauksesi myös vasta nyt, kun olen vähän laiskasti ollut tässä masiinalla. Tosi kivat tuli noista liitutauluista. Miksiköhän tuollainen tarra on kekattu vasta nyt`? Sehän on loistava juttu.

    Meidän kissat laittoivat teitin Läskille tunnustuksen, käykääs poimimassa. Ja Läskille rapsutus korvantakaa...Mukavaa sunnuntaita.

    VastaaPoista
  28. Onpa tosi kiva idea! Onnistuiskohan meillä...
    Oon kyllä sellanen emäntä että jauhokaappi on välillä sellasessa epäjärjestyksessä että heikompia hirvittää.. :)
    Mukavaa alkavaa viikkoa sinulle!

    VastaaPoista