lauantai 18. helmikuuta 2012

Onnellinen

Taisi olla Sanna-Mari kun mainitsi blogissaan kirjan,12.000 syytä olla onnellinen.Kirjastosta se kirja sitten löytyi ja enpä ymmärtänytkään miten monesta asiasta voi olla onnellinen,hyviä aiheita kirjasesta löytyy.Onnellinen voi olla vaikka halvoista hawaijipaidoista tai huonoista ruokala-aterioista.Muistaisikin arjen keskellä että voi iloita pienistäkin asioista.Tällä hetkellä itselläni yksi syy olla onnellinen,on se että aloitin juuri viikon loman.Ihana nukkua pitkään ja tehdä päivät mitä lystää.Ajattelin ainakin kaivella sukset vintiltä ja käydä hiihtämässä eka kerran tänä talvena.
Pieni syy onneen tämäkin.Kirpparikierrokselta kotiin matkasi arabian kulho sekä pari virkattua pyyhettä.Pyyhkeet sai kunnon  kloriittipesun ja valkaistuivatkin hienosti.Käsipyyhkeiksi keittiöön heitä suunnittelin,vaan saa nähdä raaskiiko niitä liata.
Kirpparilta löytyi myös Susannalle kaima,kolmen euron hintaisena se pääsi meille,vaikken välttämättä kahta vaakaa tarvitsekaan.

Myös Mari sai kaverin itselleen,kun voitin Tuksun arvonnassa pienen Mari-skoolin.Kiitokset wanhaan mummulaan.
Kiitokset kommenteista kiikku-postaukseen.Syy siihen että kiikun hinta oli niin halpa(5 euroa),on se,että siinä on  vikoja.Aika paljonkin.Kiikku on elämää nähnyt,paljon kiikuttu ja paikattu.Toinen jalas on ilmeisesti mennyt poikki,koska se on korjattu.Myös liitokset ovat ilmeisesti pettäneet,koska sitä on ruuveilla korjattu.Hyvin on korjattu,sillä se hoitaa edelleenkin tehtävänsä.Ja se on tärkeintä.
Tässä kuvassa näkyy tuo jalaksen korjaus sekä toisen jalan liitoksenkorjaus ruuvilla.
Mielessäni käväisi ajatus kiikun maalaamisesta,musta värinä kun tuntui liian voimakkaalta olohuoneessa.Nyt kun siirsin vanhan singeri-pöydän kiikun viereen,musta kiikku ei enään olekaan niin silmiin pistävä.Joten se saa olla alkuperäisessä värissään.Kopassa näkyy tämän hetkinen käsityö,matto makuuhuoneeseen.
Sängynpäätyyn.
Sumi blogista Sumin sörsselit muisti minua tunnustuksella,kiitos siitä.Sumi tekee muuten aivan ihania leipomuksia,käykääpäs kurkkaamassa.
Tunnustuksen saajan pitää
1.Kertoa linkin kera blogissaan,kuka lahjoitti tämän tunnustuksen.
2.Kertoa 7 random faktaa itsestään.
3.Lahjoittaa tämä tunnustus 15 blogille/bloggaajalle.

Nyt en keksi millään noita faktoja,kaikki taitaa olla kerrottu,mutta laitan tämän eteenpäin kaikille blogeille blogilistassani,jos vaikka te keksitte.Napatkaa mukaanne.

Kiitokset vielä Ystävänpäivä tervehdyksistä.

Mukavaa viikonloppua.
Terkuin Jaana



25 kommenttia:

  1. Minulla on tuo "onnellisuus" -kirja ja sitä saa parilla eurolla kirjakaupoista. Yleensä pyrin olemaan ihan niistä vähistäkin asioista onnellinen, mitä arki tuo mukanaan, mutta joskus olen aika negatiivinen. Etenkin tämän vuoden puolella on sattunut niin paljon. Toisaalta niin paljon, että alkaa jo naurattaa!! :-)

    VastaaPoista
  2. Empä oo ikinä tuollaisesta kirjasta kuullutkaan!!! Olis varmaan itte kullekkin lukemisen arvoinen opus :)

    Ihanaa lauantai-iltaa!!

    VastaaPoista
  3. Kyllä niitä syitä onnellisuuteen löytyy paljonkin kun vaan on asenne kohillaan ja ossaa katsoa ja iloita pienistä... ;) ♥

    Hauskaa viikonloppua!

    VastaaPoista
  4. MUlla on tuo kirja työhuoneessa, kaivan sieltä välillä jotain nasevaa asiakkaille ;)

    Hauskaa viikonloppua, siitäkin olen niin iloinen,että on olemassa ylipäänsä viikonloput!!:D

    VastaaPoista
  5. Ihana kenituoli, itsekin haluaisin meille mutta just nyt ei kertakaikkiaan mahdu olkkariin. Josko sitten kun tulevaisuudessa ostaisin uuden sohvan. Hauskaa viikonloppua.

    VastaaPoista
  6. Tuommoinen kirja ois ihan hyvä, välillä on tapana vähän liikaa valittaa, ihan hävettää välillä=( Mutta tiedostan kyllä aina että on mullakin vaikka miten monta syytä olla onnellinen ja kiitollinen. Silti sitä sortuu pikkuasioista ottamaan kierroksia.

    Ihania kirppislöytöjä!

    Hyvää lomaa!

    VastaaPoista
  7. Olin tässä joskus Veeti Kallion luennolla karismasta. Siellä tuli mm. tämmönen juttu, että kun ihminen joutuu pysähtymään liikennevaloissa punaisella tai kassajonossa valitsee sen hitaimman jonon, niin valitetaan: TÄÄ ON JUST NIIN MUN TUURIA. Mutta eikös vois niin hihkua just silloin kun päästään vihreää linjaa ajamaan, tai kassajono vetää. Kyllä me suomalaiset saatas enempi iloita kaikesta - ihan niistä pienistä hyvistä jutuista ja olla onnellisia :)
    Onnellista lauantai-iltaa!

    VastaaPoista
  8. Aika pitkän ajan muuten toi kirjailija kirjaan koonnu noita asioita. Tosin nyt kun sitä oon ihan antaumuksella lueskellu, niin siellä on aika paljon samoja asioita, siis ihan samassa muodossakin. Saattaa kyllä olla suomentajankin jälkee. Mutta ei haittaa, kiva kirja! Lueskelen sitä joskus aina saunassa kun köyn itekseen :D

    Kivat löydöt, mullakin ois taas vaakaa hausssa, on vaan ollu suolaset hinnat.

    Onnellista lomaa :)

    VastaaPoista
  9. Enpä minäkään ole kyseisestä opuksesta kuullut, mutta pitääpä myös etsiä kirjastosta. Yksi oma kikka muistaa asioita, joista olla onnellinen on pitää kiitollisuuspäiväkirjaa. Eli kirjaan joka ilta kauniiseen kalenteriin kolme asiaa, josta olin päivän aikana kiitollinen. Sillä on oma asenne muuttunut huomattavasti positiivisempaan suuntaan ja niitä pieniä ilonaiheita arjessa huomaa ihan eri tavalla. Päiväkirjaa on myös ihana lueskella myöhemminkin.

    Oikein leppoisaa lomaa!

    VastaaPoista
  10. Onnellista ja virkistävää lomaa! Hienoja kirppislöytöjä olet tehnyt.

    VastaaPoista
  11. Kyllä ihminen tarvitsee vähintään kahta vaakaa :))

    VastaaPoista
  12. Pitäähän vaakoja talosta.

    Kiitokset kommentistasi blogissani koskien kommentoinnin jälkeiseen salakirjoituskirjautumiseen. Yllätyin, että se on päällä, sillä ei sen pitänyt olla päällä. Ties kuinka kauan se on riesana ollut.
    Osoitit todella olevasi blogiystäväni mainitessasi sen ärsyttävyydestä. Sillä ne kirjautumiset ärsyttää minuakin!!Sait minut onnelliseksi! Kiitos ja Iso viruaalihali!

    VastaaPoista
  13. Ai kun kivoja kirppislöytöjä,
    etenkin tuo arabia-kulho!
    Ja kiikkustuoli sopiikin hyvin singeripöydän kaveriksi antaen vastakohtaa valkoiselle..
    Onnellisuus asioita on meillä niin paljon ympärillä, pitää vaan osata erottaa ne, ja muistaa...
    Ihanaa lomaa ystävälle♥

    VastaaPoista
  14. Jostain syystä olen itsekin noita ilon aiheita löytänyt ja mietiskellyt ! ja kyllä sitä iloa riittää niin pientä kuin vähän isompaakin tähän arjen keskelle, kun aina vain olisi silmät auki sen nähdäkseen ;)
    Ihanaisia lomapäiviä sinulle ♥

    VastaaPoista
  15. Iloitaan ja hyvää lomaa sulle=)
    Kävin just taas ihastelemassa tuosta alapalkista ihania mökkikuvia sisältä.Aaaah,ihanaista tunnelmaa siellä.Kivaa pastellia ja ruusua tähän lumituiskuun=)Iloa sekin.

    VastaaPoista
  16. Kunpa oppisikin kaivamaan ilon aina esiin
    Elämän arjesta! Iloa lomaseesi!!
    tuksu

    VastaaPoista
  17. Pitääpä katsoa tuota kirjaa, jos sattuisi löytymään.
    Kivoja juttuja olet löytänyt.
    Lasitavara aina viehättää minuukin.
    Iloa ja hyvää helmikuun loppua ♥

    VastaaPoista
  18. Blogissani on tunnustus...taitaa olla sama minkä juuri huomasin täälläkin >>>> Olet sen arvoinen <3
    Hyvää alkanutta viikkoa!

    VastaaPoista
  19. Minulla on tuo samainen kirja ja myös tämä blogi on lukemisen arvoinen paikka: http://justlittlethings.net/ Olen lainannut sieltä monenmonta kirjoitusta omaan blogiini =)

    VastaaPoista
  20. Hei Jaana! Tovi vierahti blogissassi kuvia ihaillen ja hyviä vinkkejä sain kotiin. Pitsit on niin ihania ja niitä saa tosi edullisesti kierrätyskeskuksista :) Kaunis kiikku, meilläkin komistaa kiikku olohuonetta. Se tuo mukavaa mummolatunnelmaa :)

    VastaaPoista
  21. Tervehdys pitkästä aikaa JaanaElina! Aivan ihania juttuja olet kirppareilta taas löytänyt. Mulla on viime aikoina ollut kirppisinto hukassa, vaan huomenna ajattelin lähteä löytöretkelle koko päiväksi. Saas nähdä, mitä löytyy vai palaanko tyhjin käsin.

    Vielä tuosta onnellisuudesta... Mä löysin jokin aika sitten sattumalta tällaisen http://www.mtv3.fi/helmi/kuudesaisti/artikkeli.shtml/914123 kirjoituksen, ja musta siinä oli paljon fiksuja ajatuksia. Että kyllä tuohon omaan mieleen ja onnellisuuteen vaan voi niin paljon itsekin vaikuttaa, vaikkapa jakamalla sitä eteenpäin.

    Mukavaa viikonloppua!

    VastaaPoista
  22. Ihania löytöjä! Kirja kuulostaa tosi mukavalta! Onnea tunnustuksesta!

    VastaaPoista
  23. Hei, tuliko paketti ehjänä perille?

    VastaaPoista
  24. Varmasti hyvä kirja muistuttamaan.
    Kivoja kirppari ostoksia olet tehnyt.
    Mukavaa maaliskuuta sinulle!

    VastaaPoista