tiistai 16. elokuuta 2011

Mökiltä-TUPA

Täällähän on ihan kaaos.Isäntä tuli tuossa ruokatauolleen ja tuumasi näin."Täällä vaan näyttää kaaokselta,mutta kaikki on ihan hallinnassa.Tuolla hellalla mehumaija keittää mehua,pakastin on sulamassa,vaihdoin puhtaat lakanat ja petivaatteet on tuulettumassa.Pyykkikone on päällä ja keittiössä on nyt vähän ahdasta,joten syö jossain pöydän kulmassa.Ja ruoka on uunissa".Meinasit sitten kaikki tehdä samana päivänä."Niin meinasin".
Tälläinen vapaapäivä täällä.Minusta nämä arkivapaat on siitä kivoja,että ehtii kotona puuhastelemaan kaikkea,vapaat viikonloput kun kuluu mökillä.Kesäaika on sellaista kahden paikan välillä sovittelua.Molemmissa kun olisi hommia.

Laittelen nyt lupaamiani kuvia mökin tuvasta.Tupa on pieni,ja siihen ei paljon mahdu,mutta tarpeellinen kuitenkin.
Jossain kuvissa on saattanut näkyä ihan toinen järjestys,se nimittäin meillä vaihtuu aika usein.Minusta on vaan niin mukava vaihdella huonekalujen paikkaa.
Tuvassa meillä on anoppilan vanha sänky.Siinä sitten maistuu päiväunet hyvältä,jos ne vaan joskus malttaa ottaa.Sängystä kerroin täällä.
Täältä löytyy myös keväällä ostamani patakaappi.Ja keinutuoli.Joka onkin isännän lempituoli nykyisin.Siinä nukuttaa heti,kun siihen istuu.Olen vaan pannut merkille.
Matoksi laitoin nyt ison valkean maton ja vein räsymatot pesuun.Kani ja koirat saivat matot aika likaiseksi kesän aikana.Iso matto antaa kyllä kivaa valoisuutta lattiaa.
Tuvan pöytänä meillä toimii isännän tekemä pirtin pöytä.Ja tuolit siihen ostin työkaverin tytöltä.Ne sitten maalasin keväällä siniseksi.
Väreinä meillä on muutenkin aika hempeää pastellin sävyä mökissä.Tällä hetkellä.
Ja ruusuisia kankaita.Ne on niitä meikäläisen höpötyksiä,mutta kyllä ei kuulemma isännänkään eko kärsi niistä.Hänen omaa aluetta on sitten varaston seutu.Sinne ei ruusuja tule.=)
Mökkiä meillä lämmittää varaava takka.Takka on miehen serkun muuraama ja tosi hyvä takka onkin.Se maalattiin kolmisen vuotta sitten.
Seinille on kertynyt jos jonniilaista.


Pienempään ikkunaan ompelin laskosverhon ruusukankaasta tietenkin.Ikkunassa on myös ystävältäni synttärilahjaksi saamani sydänkynttiläriipus.
Tälläinen oli meidän mökin tupa.Mutta huomioikaa,että tupa oli nyt siivottu.Se ei suinkaan ole näin siisti kun me ollaan paikalla.Nyt oli tehty loman lopettajaissiivous.

Kiitokset kaikille nimipäiväonnitteluista.Ja kommenteista.Käyn tässä viikon varrella vierailemassa blogeissa,otin nimittäin loppuviikon lomaa,joten vähän paremmin pitäisi aikaa olla.
Nyt pitää mennä jatkamaan kaaosta.
Mukavaa viikkoa.Terkuin Jaana

21 kommenttia:

  1. Siis aivan ihania mökkifiiliskuvia! Juuri tuollainen olisi omani, jos sellaisen (kokonaisen :) omistaisin. Ruusua ja pastellinsävyjä.

    Ihana oli katsella postaustaustasi ja kuvia...moneen kertaan!

    Mukava vapaapäivä on siellä ollut muutenkin ;D

    VastaaPoista
  2. Ihana!!!
    Ihana vanha kaappi sängyn vieressä...☺

    VastaaPoista
  3. Niin suloinen tupa!! ♥♥♥

    VastaaPoista
  4. Suloinen mökki teillä, ihania pastellisävyjä:)

    VastaaPoista
  5. Niin kodikasta, ei ihme että tuolla viihtyy koko kesän, monenaisia aarteitakin näkyi kuvissa :)
    Ihania lomapäiviä sinulle ♥

    VastaaPoista
  6. Kauniin valoisan näköinen tupa :) ja ihanaa pasttelisävyjen tunnelmaa. Ruusuinen verho on soma!

    Ihania aarteita mökki pullollaan!!!

    Mukavia lomapäiviä!

    VastaaPoista
  7. Ihana,ihana ,ihana!!!Suloista pastellisävytteistä mökkitunnelmaa:)Tuolla voisi asua ihan kesät,talvet.
    mukavaa vapaata sulle sinne "kaaoksen keskelle".Ja voin vaan kuvitella nenääni leijailevan ihanan herukkamehun tuosun:)))

    VastaaPoista
  8. Voi miten viihtyisän näköistä ja monia ihania yksityiskohtia ! Ei ihme että loman ja viikonloput siellä viihdytte ! Ihanaisia vapaapäiviä sinulle ♥

    VastaaPoista
  9. Ihana ja kodikas tupa, tykkään! Mukavaa minilomaa :)

    VastaaPoista
  10. Paljon kerkiät tekemään, olet ahkea.))
    Viihtyisän näköinen mökki.
    Kyllä siellä passa olla!♥

    VastaaPoista
  11. Kivanoloinen kesäkoti! Nautihan lomastasi!

    VastaaPoista
  12. Onpas sulla puuhakas mies! :)
    Ja kauniita kuvia teidän mökiltä, samoin edellisessä postauksessa! Kaikenlaisia ihania yksityiskohtia!
    Mukavia lomapäiviä. Mä palailen arkeen huomenna..seuraavaa lomaa odottelen. :)

    VastaaPoista
  13. Voi mikä tupa!!Kertakaikkisen Ihana!Kaikkine pienine yksityiskohtineen...
    En minäkään malttais tuolla päikkäreitä nukkua :))

    VastaaPoista
  14. Kivan näköistä on. Nuo vanhat purnukat ja tavarat on upeita.

    VastaaPoista
  15. Noin äkkipäätä laskien löysin kuvista 15 kukkakuosia (kankaissa, astioissa jne.)!! Näyttävät tosi kivoilta yhdessä - ei sekavaa, ei yltiöromanttista, ei tylsää - vaan juuri päinvastoin, kivaa, kesäistä, raikasta, oman näköistä!

    VastaaPoista
  16. Oletpa laittanut nätiksi. Ihania kuvia. Ja todella kaunis tuo sänky! Ja ihana kaappi edellisessä postauksessa. Kauniita kankaita ja kaikkeeeee!!

    VastaaPoista
  17. Kiitos kiitos ihanista kommenteista KAIKILLE yhteisesti.

    Paula,tosiaan aika monta kukkakuosia löytyy ja erillaista.Moni matkan varrella mukaan tullutta ja osa mummuilta perittyä.Onneksi et laskenut kaikkia värejä,sillä tuntuu että niitäkin tuvassa riittää.Tykkään kaikista kovasti.

    VastaaPoista