tiistai 1. maaliskuuta 2011

Ei mittään erikoista

Oikeastaan otsikko huijaa,sillä kyllä kaikkea on tapahtunut,erikoistakin,mutta tilkkupeitot on kyllä tekemättä.Taas huijasin,sillä yksi on jo sängyn päällä valmiina.Kuvaa tosin siitä ei ole.Taitaa peittojen valmistuminen jäädä talvilomaviikolle parin viikon päähän,sen verran rankkoja on nyt tulevat työpäivät.Olen tainut tulla vanhaksi,työpäivän jälkeen en tahdo jaksaa aloittaa tekemään mitään.
Käytiin viime lauantaina pojan valatilaisuudessa Kontiolahdella.Oli hieno tilaisuus tutustua kasarmille ja päästä syömään hernerokkaa muonituskeskuksessa.Ja sotkun munkit oli kyllä hyviä.En muuten tunnistanut meidän poikaa kuvasta,vaikka zoomasin isommaksikin.
Ensimmäinen ruusukuva on kirpparilta löytämästäni ruusuastiasta.Jo aiemmin ostin samaa sarjaa tarjoilulautasia ja nyt samainen myyjä oli tuonut myyntiin lisää astioita,jotka heti nappasin mukaani.

Samaisella reissulla löytyi myös kaksi vanhaa arabian yksittäistä kahvikuppia,edullisesti kuinkas muuten.Nekin saivat sitten paikan vitriinissä.

Eilen sain postissa Piupaun blogissa voittamani huivin.Tykkään kovasti,töissäkin piti leuhkia työkavereille ihanaista huivia.Kiitos kovasti Piupau.
Aloitin virkkaamaan oviverhoa mökille,jotain on pakko tehdä telkkaria katsoessa.Hirveesti tulee virheitä,kun väsyneenä tekee ja vielä telkkaria seuraa,mutta ei haittaa,Toivottavasti eivät näy valmiissa verhossa.Persoonallinen on sitten ainakin.
Mulla on muuten useampi telkkarin katsomistyö kesken.Kai ne joskus sitten valmistuu.

Kuukausikin vaihtui maaliskuun puolelle ja ilmat lauhtui.Aivan mahtavaa lähteä aamulla töihin kun on valoisaa ja eikä tarvitse niin paksuja vaatteita.Samanlaista säätä vaan jatkossa,kiitos.

Oikein mukavaa maaliskuuta kaikille ja kiitokset taas ihanista kommenteista.Lukenut ne olen,vaikka en ole ehtinyt itse sinne kommenttia laittamaan.Yritän ehtiä vierailemaan teidän blogeissa,on niin mukava lukea toisten postauksia.

terkuin Jaana

27 kommenttia:

  1. Ihanaa maaliskuuta sinulle myös! Kauniita astioita olet ostanut, tykkään kovasti :)Valatilaisuudet ovat niin ihania, kun oma poika on mukana <3

    VastaaPoista
  2. Kauniita astioita olet saanut hankittua!
    Oi, meillä on sit ensi kesänä valatilaisuus, oikein odotan sitä, yksi kohokohta taas lapsenkin elämässä.
    Mukavaa maaliskuuta!
    -päivi-

    VastaaPoista
  3. Oih, muistankin tuon miekkoseni valatilaisuuden kesältä -08. ♥ ;)

    VastaaPoista
  4. Ihanaista ja aurinkoista maaliskuuta sinulle! Kuulostipa niin tutulle tuo, ettei työpäivän jälkeen jaksa enää mitään. :)

    VastaaPoista
  5. Söpösiä kuppeja! Kaunista verhoa olet alkanu virkkaamaan =)
    Mukavaa alkanutta maaliskuuta.

    VastaaPoista
  6. Sinulla käynyt tuuri saadessasi nuo ruusuastiat, ja verhostakin tulee tosi kaunis !

    Valoa päiviisi :-)

    VastaaPoista
  7. "Ei mitään erikoista", mutta silti paljon ja kaikkea kaunista! Mielenkiinnolla odotan esittelyä valmiista virkatusta oviverhostasi! Itelläki tulee neulottua ja virkkailtua virheitä toistensa perään tv:n (ja nykysin myös tietokoneen) ääressä :).

    VastaaPoista
  8. Hei mäkin teen aina käsitöitä telkkaria katsoessa! Jos "vaan" katsoo telkkaria niin menee aika ihan hukkaan! :)

    VastaaPoista
  9. Sulla on monta rautaa tulessa.

    Te kävittekin tässä meidän naapurikunnassa. Me asuttiin muuten siellä Kontiorannan varuskunnan luona useampi vuosi -90 luvulla, tuttua seutua ja se Pölösen elokuvakylähän on ihan siinä kasarmialueen vieressä, varuskunnan alueella. Kesällä kaunis paikka.

    ILoista maaliskuuta.

    VastaaPoista
  10. Ihanaa, aurinkoista maaliskuuta sinnekin päin!vaikka päivät pitenee, ja valoisuus lisääntyy, ja ihanakin odottaa kevättä ja kesää......niin kyllä tuppaa päälle tuo kevätväsymyskin...
    paljon olet saanut aikaiseksi, ihana verho tulossa <3

    VastaaPoista
  11. Hienoja löytöjä oletkin tehnyt, saa aina hyvän mielen kun löytää aarteen edullisesti.
    Ja kovin on tuttua tuo tv,n ääressä virkkuu tai kutominen, hieno malli verhoksi...Ja täälläkin muistissa oman pojan vala tilaisuus, oli se vaan niin hienoa ja juhlavaa <3
    Kaitpa tämä pitkä kevään odotuskin palkitaan ja se on yhtäkkiä tässä ja nyt,
    Mukavaa maaliskuuta Jaana <3

    VastaaPoista
  12. Hirmu söpöjä astioita!! Minullakin on tuollaiset etsinnässä :) On kyllä ihanaa kun ollaan jo maaliskuussa, mukavaa viikon jatkoa sinulle!

    VastaaPoista
  13. Iloista maaliskuun alkua sinulle :)
    Onhan sulla ollu vaikka mitä tapahtumaa... tosta virkkaus hommelista tulee varmasti upea !!!

    VastaaPoista
  14. Ihania kuulumisia kaikin puolin ja kyllä,lisää näitä säitä tännekin kiitos! :)

    Mukavaa maaliskuun alkua!

    VastaaPoista
  15. Ihania astioita olet kirpparilta bongaillut! Ja nuo kaffetkupit oli kyllä hienoja:)Niistä usein pyydetään niin tähtitieteellisiä hintoja, vaan sait sitten edukkaasti :)
    Mukavaa viikonjatkoo sinne
    tuksu

    VastaaPoista
  16. Valatilaisuus on aina arvokas ja juhlallinen.
    Minä taas olen neulonut VILLASUKKIA tällä viikolla. Ilmankos nenä on tukossa (allergiaa). Pitäisi kohta vaihtaa puuvillalankaan, kun tuo lämpötilakin kipuaa ulkona kohta kesälukemiin, toivottavasti :).
    Erityisen kauniita ruusuastioita olet löytänyt!
    Aurinkoista keskiviikkoa!

    VastaaPoista
  17. Olethan sinä saanut vaikka mitä aikaiseksi:)Kaunis pitsiverho on kyllä tulossa.Oviverho olisi varmaan minullekkin sopiva aloitus työ pitsille.
    Niin se vaan aika kuluu.Lapset kasvaa ja aikuistuu.Ja mehän ollaan aina vaan yhtä nuoria:)))
    Työn iloa sinulle:))

    VastaaPoista
  18. Todella kauniita nuo sinun astiat!
    Oman pojan valatilaisuus on varmasti hieno kokemus... Itse päässyt seuraamaan lukioaikasen poikkiksen valaa joskus vuonna '96 :D Sillon myös token munkit tulleet tutuiksi, nam :) Vitsi, nyt alko tehdä mieli munkkikahveja!
    Kivaa keskiviikkopäivää!

    VastaaPoista
  19. Sotilasvalatilaisuus on ihana... nyyh... ei mitenkään herkkä..:))
    Hieno pitsiverho mökille tuleekin, virheistä viis..:))

    VastaaPoista
  20. Jaa...oletpa käynyt meilläpäin Kontiolahdessa...muuten veljeni leipomat munkit ja muutkin kahvileivät siellä sotkussa...hän on ollut siellä jo parikymmentävuotta leipurina...

    VastaaPoista
  21. Aurinkoiset huomenet kammarista ! Ja voi mahotonta kun oot siellä ahkerana...Noin monta rautaa tulessa.Kivvaa päivää:)

    VastaaPoista
  22. Ihania ruusuastioita :)
    Miekin kattelin kirppiksellä semmosia, mutten sitten jostain kumman syystä ostanut :)
    Mukavaa Maaliskuuta täältäkin!
    Kohta tulee jo kevät :)
    Täällä oli tänään jo melkein kuuma :)

    VastaaPoista
  23. Kyllä olet mahdottomasti kaikkea tehnyt. Taitaa olla yleistä tämä väsymys, töistä kun tulee kotiin niin ei jaksa mitään. Lötköilyyn menee kaikki vapaa aika. Tänään sentään jo ajattelin ikkunoiden pesua mutta mies sanoi ettei vielä kannata ja minähän uskoin ja menin päiväunille :D
    Mukavaa loppu viikkoa :)

    VastaaPoista
  24. Onpas kauniita ruusuisia astioita.

    Paljonhan tuota olet ahkeroinut, otsikko ei nyt yhtään ollut totuudenmukainen=)

    VastaaPoista
  25. Hei taasen..
    Vau ihania kuppeja ja lautasia, minäkin olen metsästäny ruusukuppeja ja kaikkea mikä vähänkin littyy ruusuihin mm tekstiilit jne..mutta tuloksetta näitä rusukuppeja olen etsiskellyt, kun on ihan sama onko ne parillisia vai ei sillä yhtenäisyys syntyy ruusukuviosta..noo kait mie joskus löydän ja tänään tulee tyttäreni käymään ja houkuttelen sen lähtemään kirpparille ja kierrätykseen jos sit vaikka edes yksi ruusukuppi tai jotain tarttuisi mukaan..mutta ihanintahan on just se ettiminen kirpparilla..vielä ihanampaa on löytöjen teko miten niistä löydöistä tuleekin niin iloiselle tuulelle, eikä tarvi olla ees iso juttu..mulla on vihkossa isooooo lista johon olen kirjoittanut mitä etupäässä etsi ja sit ku välillä selaan sitä niin muistan et ainiin näitäkin asioita etsiskelen...
    Kohta alkaa tilkkutäkin teko kiitos vaan inspiraatiosta sinulle :)
    UUUppss nyt tulikin pitkä postaus sinulle.
    Nuo tilaisuudet on ihania kun poikasi oli mukana..
    Ihanaa ja idearikasta viikonloppua sinulle.. :)

    VastaaPoista
  26. Isot kiitokset kaikille kommenteista.

    Pikku-Bertta,veljelle terkkuja ja kehu mahtavia munkkeja minun puolesta.Maisteltua tuli sokerimunkit sekä vaaleanpunaisella päällysteellä olevat munkit,onko ne nyt berliinin munkkeja.

    Mukavaa viikonloppua kaikille.

    VastaaPoista
  27. Heips Jaana! Tutun kuuloista tuo ettei työpäivän jälkeen oikein jaksaisi mitään tehdä. Onneksi sinulla on loma edessä :)
    Tuli kyllä hyvin mieleen oman pojan valatilaisuus, kyllä se vähän herkistikin nähdä "pieni" poikansa "miesten koulussa". Muutamat munkit tuli siellä syötyä kyllä, olivat herkkua Parolassakin.
    Tosi kaunis tuo ruusu-astiasto, mitä olet löytänyt! Muitakin kauniita astioita näkyy siellä vitriinissä olevan.
    Löydettiin kaverin kanssa lauantaina ihana osto-ja myyntiliike, täytyy tehdä postaus hankinnoista joku päivä.
    Onnittelut voitosta, upea huivi!
    Ihana virkkaus tulossa, minullakin on näitä TV-töitä, nyt on pitsihuivi menossa ja tulee kyllä kovasti virheitä minullekin. Mutta mitäs ne virheet tosiaan haittaa, tuleepahan persoonallisia :).
    Oikein mukavaa maaliskuuta sinullekin Jaana ja tsemppiä töihin, kohta pääset lomalle :D

    VastaaPoista