torstai 2. joulukuuta 2010

Joulutyynyt

Olen ommellut erillaisia jouluisia tyynyjä pikkuhiljalleen.Jouluisia niistä tekee se,että ne on punaisia sävyiltään.Voisin kyllä kuvitella ne esim.kesällä vietäväksi mökille.
Nyt ihan viimeisimpänä ompelin minityynyjä.Sain niihin kivasti käytettyä tilkkuja.
Ompelin myös tilkkutähtityynyn.Kuvassa tuolla nurkassa.Mallin nappasin jostain vanhasta käsityölehdestä.

Pyöreä tyyny on tehty vähän muokaten isoäidin tyynymallia.En kiinnittänytkään keskelle mitään,ensin ajattelin siihen esim.pitsiliinaa,mutta on se noinkin ihan kaunis.
Kerronpa vielä eilisiä kauppareissukokemuksia,jos niistä niin voi puhua.Sattui matkalla kolme kommenlusta ja tässä niistä se toinen,edellisen postauksen nappijutun lisäksi.
Sain viime viikolla uuden pankkikortin,S-pankin kortin,jonne tulee meidän bonusrahat.Tilasin sellaisen,koska meille tulee aika isotkin bonukset,kun ollaan keskitetty kaikki maksut(esim.vakuutus,puhelin,laajakaista,kauppa,bensa) sellaisiin paikkoihin,joista saa bonusta.Olen sitten ajatellut,että niillä rahoilla voin ostaa jotain kivaa,koska nehän on tavallaan ilmaista rahaa.No,eilen sitten päätin käyttää korttia kaupassa eka kerran.Laitoin kassalla kortin maksupäätteeseen ja näppäilin tunnusluvun,joka tietysti meni vanhan pankkikorttini luvuksi,aivan automaattisesti.No ei hätää,kassaneiti sanoi,että otetaan uusiksi.No sitten rupesin miettimään uuden kortin tunnuslukua ja en muistanutkaan sitä.Nolotti sanoa kassatytölle,etten mä nyt sitten muistakaan sitä uutta tunnuslukua,vaikka sen olin päähäni päntännyt.No otettiin jälleen uusiksi,nyt sillä vanhalla pankkikortilla,jonka tunnusluku on tuttu.Koko tapahtuman ajan kassatytön ilme oli ystävällinen ja rauhallinen,mutta takana seisovan nuoren pojan ilme oli kyllä sellainen,että voi hyvät hyssykät täti sua.
Isäntä sai muuten sen napin pois turvavyölukon sisältä ja taas toimii kuin rasvattu.


Laitan tähän loppuun kuvan uudesta sohvasta,kun sain viimeisenkin sohvatyynyn päällystettyä.Hehkuttelen nyt tällä sohvalla,tykkään siitä niin.Älkää hermostuko.

Sain Hannelta,punainen talo maalla blogista ihanan tunnustuksenkin,kiitos Hanne kovasti.♥.Hannen blogissa on ihana arvonta menossa,käykääpä kurkkaamassa.
Haluan antaa tämän tunnustuksen kaikille täällä kävijöille,olette ihania kaikki ja olen löytänyt monta ihanaa blogia,joita seurata.Yritän pikkuhiljaa vierailla myös uusien lukijoiden blogeissa.

Oikein tunnelmallista joulukuun 2.päivää.Kiitokset kommenteista edelliseen poropostaukseen.Terkuin Jaana

33 kommenttia:

  1. Olipas ihania tyynyjä :) Ja kyllä tuota sohvaa nyt kelpaaki ihailla! Mä niin tahtoisin myös valkoisen sohvan.. Ehkä sitte joskus yläkertaan, doggien ulottumattomiin vois semmosen hankkia ;-)

    VastaaPoista
  2. Sinullahan on ollut oikein kommellusten päivä.Itsekin olen joskus joutunut tilanteeseen että en muista tunnuslukua,naama punaisena ja kassajono pitkä! :D Se tuntuu tukalalta tilanteelta. Hyvä,että napin saitte pois!:)

    Ihanat tyynyt olet ommellut.Käy niin hyvin valkoista vasten.Ja hehkuta vain sohvalla ja laita paljon kuvia,sillä se on todella ihana! <3

    Mukavaa viikonloppua!

    VastaaPoista
  3. Hieno kokonaisuus , tyynyt ja sohva! Tuo sohva projekti oli niin iso että en yhtään ihmettele että olet tyytyväinen aikaansaannoksiisi ja jaat sen meidän kanssa!!!!Hyvä että nappi irtos ;)

    VastaaPoista
  4. Tuokin on tuttu juttu paitsi, että olen unohtanut kaksi kertaa pankkikortin tunnusluvun... siis oikean pankkikortin... siinä vasta nolona sitten mumisee, että ei millään tule mieleen.. ja kun hermostuu ei varmasti muista...:)

    VastaaPoista
  5. Melekosia kommelluksia sinullekkin sattuu!;) Sohva on nyt kyllä niin täydellinen, että sitä sopiikin hehkuttaa useampaan kertaan! Voi kun sais itsekkin aikaseksi!

    VastaaPoista
  6. Onpas ollut vauhdikas kauppareissu. Sohva on tosi ihana, kelpaa hehkutella ja olet tehnyt tosi ihania tyynyjä, sopivat hienostai sohvan kanssa ♥

    VastaaPoista
  7. Oioi ihania tyynyjä on tullut lisää! Kauniita ovat kaikki.

    Hyvä että turvavyö toimii taas! ja mukavaa joulukuun 2. päivää

    VastaaPoista
  8. Sohva kauniine tyynyineen on todella kaunis ja onnistunut, kyllä sitä kelpaa hehkutellakin ♥

    Tuo pankkitunnus meinaa multakin välillä unohtua, huhheijaa, että mitenkäs se olikaan, on siinä kassajonossa sitten ainakin itellä kuumat paikat, kun ei vaan muista..
    kerran sattui minullekin.
    Ihana myyjä sattui sinulle ;sellaisia pitääkin olla palavelualalla, kaikki ei vaan olekaan.

    Leppoisaa iltaa ♥

    VastaaPoista
  9. Ihania<3

    Melkein kateellisena katselen, kauniita tyynyjäsi.l

    VastaaPoista
  10. Apua tätä moninaisten korttien ja tunnuslukujen määrää -ei mikään ihme, että välistä pää vaan sakkaa tyhjää kun tulee se maksun paikka :-P Kännykän osoitteistoon on naamioitu pari tunnusluvut, sieltä on välistä otettava apuja...

    Tyynyt ovat ihan hurjan nättejä ja raikkaita valkoista sohvaa vasten! Hehkuttele sinä kuvilla vaan, oot sen tuon urakan jälkeen ansainnut ;-)

    VastaaPoista
  11. Ihana banneri!

    On kyllä kauniit nuo sinun tyynysi sohvasta puhumattakaan!! Minunkin puolesta saat sitä hehkuttaa vaikka kuinka, sen verran iso urakka siinä varmasti on ollut!

    Minulla myös tuppaa joskus tunnusluvun numerot unohtumaan tai vaihtamaan järjestystä. Olenkin kehitellyt pienen lorun tunnusluvusta muistin virkistämiseksi jos vaan muistan sitten sen lorun ;)

    Hyvä kun turvavyö nyt toimii!

    Onnea tunnustuksesta ja mukavaa tulevaa viikonloppua sinulle!

    VastaaPoista
  12. Eipä tässä taas muutakaan voi kuin huokailla... nuo tähtityynyt on tosi hienoja!

    VastaaPoista
  13. Tosi paljon olet taas ahkeroinut, ihania tyynyjä kaikki!! Ja tuo sohvanpäällystys on kyllä ihan huippu, iso työ siinä on ollut, mutta tosi ihana nyt valkoisena!
    Mukavaa loppuviikkoa! :)

    VastaaPoista
  14. kelpaa tuota sohvaa näytellä enemmänkin.On niin hieno uusine päällysineen ja tyynyt ovat kivoja piristyksiä siellä valkoisen seassa:)
    Ja ihana jouluinen ylätunniste oli heti siellä tervehtimässä.
    Onnea tunnustuksesta.Minulle tupsahti saman moinen:)
    Mukavaa viikonloppua ja toivottavasti kommelluksitta sujuisi se;)Vaikkakin ne jälkeen päin naurattavat monen monta kertaa.

    VastaaPoista
  15. Ihania jouluisia tyynyjä sohva pullollaan!! Ja kyllä tuota sohvaa sopiikin näyttää vaikka miten usein ja monelta kantilta,niin kaunis ja valoisa se on!!!

    Mukavaa viikonloppua!!

    VastaaPoista
  16. Kauniita tyynyjä olet taas ommellut! Sopivat tosi kivasti tuohon sohvalle :)

    Minä soitin tässä yks päivä ihan tolkusti luottokuntaan ja kyselin, miksei meidän maksu oo menny perille. Vähänkö nolotti, kun unohdin kortin numeron siinä puhelun aikana :) Mulla kun ei sitä korttia tietenkään ollu itellä, kun se on miehen mukana matkalla. Onneksi selvis se asia ilman sitä lukuakin! Että sattuu sitä muillekin :)

    Mukavaa iltaa!

    VastaaPoista
  17. Punavalkee on kyllä ihanan raikas! Ja joulunen, mutta käy kyllä tosiaan kesälläkin oikeessa paikassa olematta yhtään joulunen.

    Mää oon kyllä niin pöljä, että mun on pakko pitää uudet (ja vanhat) salasanat puhelimessa, mistä voin tarvittaessa (eli aika usein) luntata. Tietenkin mulla on loistava salaussyteemi, että kyse on tunnusluvusta :P :D

    Kivaa loppuviikkoo! Porvoo kutsuu lauantaina :)

    VastaaPoista
  18. Olipa päivä. Mulle käy toisinaan myös samantapaisia kommelluksia.
    Mulla on puhelimessa tunnusluvut.
    Pää ei aina toimi.
    Ihania pikkutyynyjä olet loihtinut. On niin suloisia.
    Kivaa viikonloppua!

    VastaaPoista
  19. Huokaus miten ihania tyynyjä. ♥

    Hih, mulle kävi syksyllä kaks kertaa kassalla nolo juttu että koitin maksaa vanhentuneella pankkikortilla ja s-kortilla. ;D Ne kun oli jostain kumman syystä jäänyt kukkaroon.

    VastaaPoista
  20. Oi onpas ihania jouluisia tyynyjä! Ja niin sievä olkkari! Onnea tunnustuksesta ja mukavaa loppuviikkoa!

    VastaaPoista
  21. suloisia tyynyjä ja tuo sohva on kyllä upea :) nyt täälläkin pyöritään sohvan ympärillä ja mietitään että joskos saisi aikaiseksi samna homman (mies kun ei anna hyvää sohvaa hävittää ;))
    mukavaa viikonloppua!!

    VastaaPoista
  22. Kaikkea sattuu tekevälle.
    Sohvasi päällystäminen on ollut kova urakka, mutta kaunis se on kuin myös jouluiset tyynysi:)
    Mukavaa viikonloppua:)
    -Hanne-

    VastaaPoista
  23. Sohva on kuin karkki, tosi raikkaan värinen tyynyineen. Tuo tähtityyny on jännä.
    Minulle kävi ihan samalla tavalla ja ettei olisi ollut samassa S-kaupassa sillä erotuksella, että en vieläkään muista sitä tunnuslukua :)
    Siwassa kävi taas viime viikolla niin, että kun rupesin maksamaan, rahapussi ei ollutkaan käsilaukussa *auts*..."äsken kävin tankillaa, hetkinen". Jonossa takanani oleva nuori poika oli närkästynyt, niin että kyllä niitä sattuu muillekin, ainakin minulle ja harva se päivä.
    Hellyttävä pupu-pari tuossa ylhäällä, awwww.

    VastaaPoista
  24. Kauniita tyynyjä! Ja tuo poro edellisessä postauksessa on aivan mahtava keksintö :=) Mukavaa viikonloppua!

    VastaaPoista
  25. Kauniita tyynyjä! Tuo punaisen ja valkoisen yhdistelmä uppoo muhun nyt ihan täysillä. Sohvastanne tuli todella hieno uudella päällisellä, wau, taitava olet!
    -kisu-

    VastaaPoista
  26. Sohvasta tuli kyllä aivan ihana:) Olet kyllä diploomin ansainnut!!
    Ja nuo tyynyt, ne ovat kauniit, eikä pelkästään kyllä mielestäni niin jouluisetkaan...kauniit tyynyt, joita voi pitää sohvalla ihan milloin vain.
    Mukavaa viikonloppua sinne
    tuksu

    VastaaPoista
  27. Kauniita tyynyjä olet tehnyt. Nuo tunnusluvut on ongelmallisia, varsinkin kun saa uuden kortin. On itsellekin noita sattunut, varsinkin kun tässä iässä alkaa jo muistikin välillä pätkiä :)

    VastaaPoista
  28. Ihania nuo punavalkoiset tyynyt valkoista sohvaa vasten....
    ensimmäistä kertaa blogissasi, kaunista on, ja saman tien liityin lukijaksi!
    hyvää perjataita!!!

    VastaaPoista
  29. Heipsistä hei Jaana !
    Oot kyllä ihailtava monitaituri.Sohva on kyllä upee ja nuo tyynyt ku karkit. Itse olen opetellu tyttäreni kanssa possujen ompelua ... valmistakin on saatu aikaseks :)Kiitos vaan ohjeista !
    Onnea ihanasta tunnustuksesta !
    Hyvää Itsenäisyyspäivää Jaana t.hanne

    VastaaPoista
  30. Kauniita tyynyjä olet taas tehnyt, porokin on suloinen!
    Tuollaiset kommellukset naurattaa sitten jälkeenpäin, mutta yleensä siinä tilanteessa ei paljon huvituta.. :)
    Noita tunnuslukuja on nykyään niin moniin juttuihin, että välillä miettii että jos joutuis vaikka onnettomuuteen ja unohtais ne lopullisesti niin huhhuh!

    Mukavaa itsenäisyyspäivää jo etukäteen!

    VastaaPoista
  31. Löysin tänne toisen blogin kautta, ihania kuvia, jouluista :)

    Taidanpas tulla uudestaankin vierailulle!

    VastaaPoista
  32. Voi miten paljon kommenteja täällä onkaan.Kiitokset kaikille yhteisesti.

    Kiva kuulla että muillekin sattuu noita kommenluksia.Välillä tuntuu että itselle niitä sattuu yhtenään.

    Oikein mukavaa lauantai iltaa.

    VastaaPoista
  33. kyllä on ihanan näkönen sohva että hehkuttele vaan ihan vapaasti :) Ja tosi ihana arkkupöytä!

    VastaaPoista